ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Pearl Martini στο The Pop Up Project “Christmas in the Garden”!

Η Pearl Martini μας συστήθηκε μέσα από το χώρο του fashion jewelry, πριν ένα χρόνο ακριβώς, τον Νοέμβριο του 2020, σε μία από τις πιο δύσκολες για όλη την ανθρωπότητα περίοδο, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.
Η σχεδιάστρια της Pearl Martini Εύα Μπέλλου, δε σταμάτησε ούτε μια στιγμή να οραματίζεται, πως θα έρθει η μέρα που θα επιστρέψουμε στη κανονικότητα, στη ρουτίνα της καθημερινότητας και στις αγαπημένες μας συνήθειες.
Η φιλοσοφία της είναι πως ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους, μπορούμε να τα καταφέρουμε, να ανακαλύψουμε νέες πτυχές και δεξιότητες του εαυτού μας, αρκεί να εστιάζουμε στην θετική πλευρά της ζωής.


Έτσι, σχεδίασε και δημιούργησε κοσμήματα με γνώμονα τις γυναίκες που είχαν αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής τους, κατά την διάρκεια του υποχρεωτικού εγκλεισμού.
Καθημερινά οραματιζόταν εκείνες τις γυναίκες που θα μπορούσαν να τα φορέσουν μέσα στο σπίτι, στα zoom meetings και δεν θα εγκατέλειπαν ποτέ τη θηλυκή τους πλευρά. Όλες εμάς.


Η “SENSE COLLECTION” είναι μία συλλογή αφιερωμένη στις οπτιμίστριες, δυναμικές γυναίκες που πάντα καταφέρνουν στις απρόσμενες και δύσκολες καταστάσεις, να διατηρήσουν την αισιοδοξία και την θετική τους σκέψη. Στις γυναίκες που δεν παραμέλησαν τον εαυτό τους και την θηλυκότητα τους και που πολλές φορές φόρεσαν τα αγαπημένα τους κοσμήματα και μέσα στο σπίτι για να αλλάξουν την ψυχολογία τους και να νιώσουν όμορφα.


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή, θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.

Spread the news & bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!