ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

GIWA 2020: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα διεθνή βραβεία!

Η επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA), ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία, τα οποία θα απονεμηθούν τον Ιούνιο του 2020 στην Αθήνα.

Τα διεθνή βραβεία, που διεξάγονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, έχουν ως μοναδικό στόχο να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν Ελληνίδες που έχουν καταφέρει να διακριθούν μέσω των επαγγελματικών τους επιτευγμάτων, της δράσης και των επιδόσεων τους.

Η πρόεδρος και εμπνεύστρια των GIWA, Σοφία Κωνσταντοπούλου, στην παρουσίαση των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, απευθυνόμενη στην εν δυνάμει υποψήφια και προτρέποντας την να συμμετάσχει στον διαγωνισμό είπε: “Το έργο σου έχει τη δύναμη να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει και να συγκινήσει χιλιάδες Ελληνίδες σε όλο το κόσμο. Είναι καλύτερα να εκμεταλλευθείς αυτή τη δύναμη και να το μοιραστείς μαζί μας”.

Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: 

Τέχνη και Πολιτισμός(Arts and Culture)
Σχέδιο (Design)
Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship)
Μόδα (Fashion)
Οικονομικές Επιστήμες (Finance)
Τουρισμός και φιλοξενία (Hospitality)
Θετικές επιστήμες (Science)
Κοινωνικές Επιστήμες(Social Science)
Ναυτιλιακά (Shipping)
Αθλητισμός (Sports)
Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility)
Young Star Award 18-23

Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς και αντιπροσωπεύουν τις αξίες των GIWA: αριστεία, εγκυρότητα, σεβασμός, παραγωγικότητα, υπευθυνότητα, διαφάνεια και ήθος.

GIWA Committee (Λίζα Κορομηλά, Ιρώ Κουτσιούμπα, Μαίρη Καίτη Μαριούκλα, Σοφία Κωνσταντοπούλου, Μαρία Χατζιασλάνη, Νάγια Μπολτέτσου, Φωτεινή Βογιατζή, Σόνια Χειμώνα, Ιωάννα Πασχαλίδου)

H υποβολή υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει ένα μήνα και γίνεται μέσο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.greekinternationalwomenawards.com.
Η διαδικασία διεξαγωγής των  βραβείων GIWA είναι βασισμένη στην αρχή της διαφάνειας και μεταξύ άλλων εμπεριέχει το στοιχείο της δημόσιας ψήφου (public voting), η οποία θα λάβει χώρα μέσα από  την επίσημη ιστοσελίδα των GIWA.

Τα βραβεία GIWA Powered by Aphrodite Hills στηρίζονται από διακεκριμένες επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρηματίες υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Ένας ανερχόμενος θεσμός για την προβολή και την επιβράβευση των Ελληνίδων ανά τον κόσμο, στον οποίο το Fay’s Control είναι ο υπερήφανος Χορηγός Επικοινωνίας!

error: Content is protected !!