ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Giuliana Rancic με Celia Kritharioti στα Grammy Awards!

Η παρουσιάστρια του Ε!, Giualiana Rancic, επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti για το live show της άφιξης των λαμπερών καλεσμένων των Grammy Awards, της πιο λαμπερής εκδήλωσης για τη μουσική παγκοσμίως. Για περισσότερες από δυο ώρες, η δημοφιλής παρουσιάστρια βρισκόταν στον «αέρα» του δικτύου Ε!, αποσπώντας κολακευτικά λόγια για την εμφάνισή της, τόσο από τους σταρ που κατέφθαναν στο κόκκινο χαλί, όσο και από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

GiulianaRancicCeliakritharioti1

Η Τζουλιάνα Ράνσικ επέλεξε αέρινη μίνι δημιουργία Celia Kritharioti από μεταξωτές δαντέλες με appliqué λουλούδια και μακριά μανίκια. Η συγκεκριμένη δημιουργία της Συλλογής SS17 παρουσιάστηκε στην πρώτη επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι, στη διάρκεια της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής, στις 25 Ιανουαρίου. Μια συλλογή, που όπως τη χαρακτήρισε η Βρετανική Vogue «εκπληρώνει κάθε φαντασία για Υψηλή Ραπτική». Και συνεχίζει: «Οι δημιουργίες της Σίλιας είναι ήδη γνώριμες στην Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Lady Gaga και Gwyneth Paltrow. Χωρίς αμφιβολία, με αυτή τη συλλογή, θα καταφέρει ακόμη περισσότερα μίλια στο κόκκινο χαλί».
Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Giuliana Rancic επέλεξε Celia Kritharioti, αφού και στην παρουσίαση της άφιξης των καλεσμένων των Golden Globes το 2013 για λογαριασμό του Ε!, έκλεψε τις εντυπώσεις με τη βελούδινη mermaid Celia Kritharioti δημιουργία.

 

error: Content is protected !!