ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ευρώπη Ασφαλιστική στον Κλάδο της Υγείας με δύο καινοτόμα προγράμματα Ασφάλισης!

Η Ευρώπη Ασφαλιστική εισήλθε επίσημα πλέον στο Κλάδο της Υγείας με δύο καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης πρωτοβάθμιας  Υγείας, τα οποία προεξοφλούν νέες προοπτικές ανάπτυξης και υγιή κερδοφορία. Εντός του 2017 θα ανακοινώσει ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.
Στόχος, η Ευρώπη Ασφαλιστική και ο Κλάδος Υγείας να συνταυτιστούν.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, Νικόλαος Μακρόπουλος, σε εκδήλωση της εταιρείας στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία παρουσία συνεργατών και εκπροσώπων του τύπου, ύστερα από μια αναφορά στο κλάδο ασφαλειών και στις επιδόσεις της εταιρείας, πραγματοποίησε μία εισαγωγική παρουσίαση στο σύστημα υγείας BLUECARE και στις κάρτες πρωτοβάθμιας φροντίδας FIRSTHEALTH – FIRSTHEALTHplus οι οποίες δημιουργήθηκαν και υποστηρίζονται σε συνεργασία με το Ιατρικό Αθηνών και πλήθος κορυφαίων συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων και ιατρών σε όλη την Ελλάδα.

O κ. Μακρόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Ξεκινάμε με την πρωτοβάθμια περίθαλψη και μέσα στο 2017 μπαίνουμε και στη δευτεροβάθμια. Από αρχές Μαρτίου θέλουμε ο κλάδος της Υγείας να ξεχωρίζει… Ευρώπη και κλάδος Υγείας να συνταυτίζονται».
Ως μια «ασπίδα προστασίας» απέναντι στις εξελίξεις και δίπλα στους συνεργάτες της στέκεται η Ευρώπη Ασφαλιστική. Είναι ελληνική, υγιής, δεν είχε ποτέ ζημιογόνο ισολογισμό, ούτε και τη χρονιά που έγινε το PSI, με το δείκτη φερεγγυότητας (solvency ratio) να φτάνει στο 201%. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται ανάμεσα στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους σύμφωνα με την ICAP.
Για τη φιλοσοφία των νέων αυτών προϊόντων, FIRSTHEALTH – FIRSTHEALTHplus ERASMUS I, II, μίλησε η κα Ειρήνη Τριανταφύλλου, Διευθύντρια Κλάδων Υγείας & Ατυχημάτων.

PAN_0367ok

Με τις κάρτες FIRSTHEALTH – FIRSTHEALTHplus ο πελάτης έχει στη διάθεσή του άμεσα (μετά ένα μήνα) πλήρες check up ή και εξειδικευμένους ελέγχους ανά ηλικία και φύλο, δωρεάν επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς σε κλινικές, κατ’ οίκον επισκέψεις με μικρή συμμετοχή, εγγυημένες ιατρικές ειδικότητες & αμοιβές στην επαρχία, διαγνωστικές εξετάσεις, κάλυψη για έκτακτα και ιατρικές πράξεις, καθώς και εκπτώσεις στα νοσήλια που μπορούν να λειτουργήσουν και συμπληρωματικά μιας υφιστάμενης κάλυψης.
Με μικρό ετήσιο κόστος και συμπληρώνοντας ένα εξαιρετικά απλό έντυπο ασφάλισης ο πελάτης έχει τη δυνατότητα ένταξης στην ασφάλιση έως και το 75ο έτος της ηλικίας του με δυνατότητα ανανέωσης.

ΕΥΡΩΠΗ 300x250

Επιθυμία της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι να παρέχει στους ασφαλισμένους της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Με ένα απλό τηλέφωνο στη Γραμμή Υγείας οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Συντονιστικού Κέντρου είναι στη διάθεση των πελατών 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο προκειμένου να παράσχουν συμβουλές κάλυψης και δικτύου για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των ασφαλισμένων.

ΕΥΡΩΠΗ 728x90
Πληροφορίες για τα παραπάνω ασφαλιστικά προϊόντα και τις καλύψεις που παρέχονται, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο site www.europe-asfalistiki.gr αλλά και επικοινωνώντας με τον κλάδο Υγείας της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στο τηλ. 211 1803552

error: Content is protected !!