ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Χρυσοί Σκούφοι 2017”: GB Roof Garden & Tudor Hall ανάμεσα στα καλύτερα Εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε μια λαμπερή βραδυά που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στην αίθουσα Grand Ballroom του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία βραβεύτηκαν τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, από το Αθηνόραμα και τον Alpha Guide.

Ο πολυβραβευμένος Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την έμπειρη και δυνατή ομάδα του απέσπασε ένα Χρυσό Σκούφο για το εστιατόριο GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και ένα Χρυσό Σκούφο για το εστιατόριο Tudor Hall του Ξενοδοχείου King George.

Αστέριος Κουστουδής

Αστέριος Κουστούδης

Συγκεκριμένα, το GB Roof Garden Restaurant με Chef de Cuisine τον χαρισματικό Αστέριο Κουστούδη απέσπασε Χρυσό Σκούφο για την Μοντέρνα Διεθνή Κουζίνα του και το Tudor Hall Restaurant με Chef de Cuisine τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Κοσκινά βραβεύτηκε με Χρυσό Σκούφο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα εστιατόρια που προσφέρουν Ελληνική Κουζίνα.

Αλέξανδρος Κοσκινάς

Αλέξανδρος Κοσκινάς

Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall διαθέτουν μενού που αποπνέουν υψηλό επίπεδο κουζίνας και κάθε πιάτο που σερβίρεται αποκαλύπτει το υψηλό επίπεδο της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του.

Στην φωτογραφία του εξωφύλλου, ο Σωτήρης Ευαγγέλου

error: Content is protected !!