ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Blond or Bronde? Έγινα ξανθιά και αρχίζω να το απολαμβάνω! Πολύ…

Καταρχήν, έστω κι αν είμαι μελαχρινή (πολύ), κάθε καλοκαίρι γίνομαι κατάξανθη. Φυσικά μεν, πεντάξανθη δε. Μία από τον ήλιο, μία από την θάλασσα αλλά και το χλώριο, τα μαλλιά μου ανοίγουν πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα, κάθε Ιούνιο, πριν φύγω για διακοπές, να τα βάφω αρκετούς τόνους πιο σκούρα, ώστε να αντέξουν στα άπειρα φιλιά (και κάποια χαστούκια) του ήλιου…

Ε, λοιπόν φέτος, σκέφτηκα και είπα να κάνω ακριβώς το αντίθετο. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η Wella το σκέφτηκε και μου το είπε, και με προσκάλεσε στα Κεντρικά Κτήρια Εκπαίδευσης του brand-μύθος στις βαφές -και όχι μόνο- μαλλιών, σε μία εντελώς prive ξενάγηση αλλά και περιποίηση, όπου θα εξολοθρεύσουμε όλο το κόκκινο που απέκτησα από την κερατίνη, και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε “ένα γλυκό μπεζ, ματ μεν, αλλά και σαν ολόχρυση καυτή άμμο δε…” όπως χαρακτηριστικά μου το περιέγραψε το χρώμα που ονειρευόταν για τα δικά μου μαλλιά η Βάσια Χριστόφη, η Lead Trainer της Wella και της System Professional, Couture Color, που είχα την τύχη και την τιμή, να βάψει τα μαλλιά μου!

Ένα ολόκληρο κτήριο επί της οδού Κατεχάκη, χιλιάδων τετραγωνικών, όλο στην διάθεση μου, κεκλεισμένων θυρών, για να πετύχω την πολυπόθητη αλλαγή χρώματος των μαλλιών μου, και να αποκτήσω τις ξανθές ανταύγειες που χαρίζουν τα ζεστά φιλιά του ήλιου. Ή τα highlights με Wellaplex…

Follow me…

Η αλήθεια είναι πως όσοι παρακολουθήσατε τα insta stories μου, είδατε πως ναι, το τερμάτισα! Σας τα έδειξα όλα, step by step, από την πρώτη στιγμή που μπήκα χθες το πρωί στο εντυπωσιακό κτήριο της Κατεχάκη, τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλα με το χαρακτηριστικό caption before”, έως το τελικό αποτέλεσμα, – και την αγαπημένη λεζάντα “after”– λίγες ώρες μετά. Και η αλήθεια είναι επίσης, πως το συγκεκριμένο κτήριο Εκπαίδευσης της Wella, δεν είναι προσβάσιμο για το κοινό, η συγκεκριμένη πρόσκληση που έλαβα από το brand και από τον Education Director της Wella Greece, Κωνσταντίνο Σκορίλα, να με υποδεχθεί σε μία περιποίηση-εξαίρεση, ήταν πολύ τιμητική, μία πρόσκληση που καμία λογική γυναίκα δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.
Πόσω μάλλον, μία γυναίκα που ήθελε να κάνει μία ριζική αλλαγή χρώματος στα μαλλιά της, και οι καλύτεροι των καλύτερων του είδους, της παρ έδιναν τα “κλειδιά του παραδείσου”, για την ολική μεταμόρφωση.

Και κάπως έτσι, πέρασα την χθεσινή μου μέρα, στο Wella Studio…

H πρώτη φωτογραφία που βγάζουμε χθες το πρωί, για το χαρακτηριστικό “Before & After” Poll…

Μπορεί να μην συνηθίζεται να κάνει η ίδια η Lead Trainer της Wella αλλαγή χρώματος στο κοινό, όμως δέχθηκε να γράψουμε στο Fay’s Control, step by step, τι έκανε στα δικά μου μαλλιά, ώστε να σας δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες θέλετε, για να πετύχετε το τελικό αποτέλεμα.

Όσο η Κατερίνα ετοιμάζει τα -χιλιάδες- φούξια χαρτάκια που θα αγκαλιάσουν τις ανταύγειες των μαλλιών μου…

How lucky am I?

Η Ημέρα της Φαίης στο Well Studio:

  • Highlights με Wellaplex: To Wellaplex σε αποδεσμεύει από τον “φόβο” της φθοράς της Κερατίνης σε διαδικασία ξανοίγματος.
  • Wellaplex Θεραπεία
  • Closing με Illumina Glossing, μία υπηρεσία χρώματος για έντονη λάμψη.
  • Color lock- για να κλειδώσουμε το χρώμα, με αναδόμηση
  • “Η Φιλοσοφία του System είναι ο απόλυτος καθαρισμός, η Θεραπεία-Μεταμόρφωση και το Κλείδωμα της” μου εξηγεί η Βάσια καθώς τοποτεί με ευλαβική -και συγκινητική- προσοχή τα highlights στα μαλλιά μου, με κινήσεις χειρουργικής ακρίβειας και προσέχοντας την ώρα σαν άλλο ελβετικό ρολόι…

Λίγη ώρα αργότερα…

Όση προσοχή δίνει η Wella στην αλλαγή του χρώματος των μαλλιών μου, άλλη τόση πρέπει να δώσω και εγώ μετά με τα αντίστοιχα προϊόντα που μου προτείνει το brand, όπου θα χρησιμοποιώ κατά την διάρκεια των διακοπών μου.

Σας τα έχω περιγράψει όλα αναλυτικά εδώ, μπορείτε ακόμα να τα δείτε μέσα από τα stories μου… Κατά την Αγγελική Σέρβου, -την καλύτερη hair stylist του κόσμου όλου- που περιποιείται σε μόνιμη βάση τα μαλλιά μου, και ουδεμία σχέση με το brand έχει, τα καλλυντικά της σειράς System Professional είναι τα καλύτερα!

Η Αγγελική Σέρβου, η καλύτερη hair stylist του κόσμου όλου, που περιποιείται τα μαλλιά μου σε μόνιμη βάση, μου υπέδειξε να μην φύγω από την Wella, αν πρώτα δεν έχω πάρει μαζί μου το Silver Shampoo, το Solar Sealing Cream, την Repair Mask “η καλύτερη μάσκα αναδόμησης, by far”, το Keratin Conditioning Cream, και το Color Save Shampoo.

Εννοείται πως τα πήρα όλα…

Tattaahh!!!!!

Ξανθά μεν, καμία σχέση με “κίτρινο” όμως!

 

Είμαι κατενθουσιασμένη!!!!!

Ναι, η γνωστή και αγαπημένη φωτογραφία “Before & After”!

Και άλλη μία στον κήπο της Wella Studio με τον Education Director της Wella, Κωνσταντίνο Σκορίλα, και την Lead Trainer, Βάσια Χριστόφη.
Thank you so much guys!

Ελπίζω να σας αρέσει και εσάς το νέο μου -άκρως καλοκαιρινό– χρώμα, και σας υπόσχομαι πως με το που θα επιστρέψουμε από τις διακοπές, θα εξασφαλίσω και για μία από εσάς, μία αντίστοιχη εμπειρία, στα πιο κλειστά σαλόνια της Wella Studio!

Have a wonderful sun-kissed weekend! xxx

error: Content is protected !!