ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το La Mer Blue Heart Oceans Fund καθαρίζει -και φέτος- τις παραλίες μας!

Η ομορφιά των ωκεανών αντικατοπτρίζεται σε οτιδήποτε κάνει η La Mer. Η θάλασσα είναι η μόνιμη έμπνευσή της– είναι η μούσα της. Εδώ και μια δεκαετία, η La Mer έχει αφοσιωθεί στην ενίσχυση του οικολογικού συστήματος των ωκεανών μέσω χορηγιών, πρωτοβουλιών ενημέρωσης και προγραμμάτων προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Με σκοπό να τιμήσει και να προστατεύσει τη σύνδεση που έχουμε με τις πολύτιμες θάλασσες της γης μας, ίδρυσε το La Mer Blue Heart Oceans Fund για την υποστήριξη και διαφύλαξη του οικολογικού συστήματος των ωκεανών για τις επερχόμενες γενιές.


Κάθε χρόνο η La Mer εστιάζει στις παραλίες και τις ακτές, με σκοπό να εμπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο. Προκειμένου να επηρεάσουν σημαντικά τις τοπικές κοινωνίες, μέλη των ομάδων της La Mer σε όλο τον κόσμο κάνουν καταδύσεις κι εν γένει συμβάλλουν στις προσπάθειες διατήρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, από το καθάρισμα των παραλιών μέχρι την εμφύτευση κοραλλιών με τεχνητά μέσα, έτσι ώστε να προστατευθούν οι θαλάσσιες περιοχές.


Αυτή τη φορά, η La Mer ΕΛΛΑΔΑΣ πραγματοποίησε για 3η συνεχή χρονιά τον καθαρισμό της παραλίας του Σχοινιά, σε συνεργασία με την ΜΚΟ Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μαραθώνα Σχοινιά.


Φέτος κατάφερε να συλλέξει μαζί με 40 εθελοντές, 300 κιλά απορριμμάτων σε έκταση 1ος χιλιομέτρου παραλίας σε διάστημα 4 ωρών.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας προστασίας κι έρευνας ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε ένα μέλλον ευημερίας για τις θάλασσές μας…

Congrats La Mer!

error: Content is protected !!