ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την Κολλεγιακή κοινότητα!

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και προϊόντων μακράς διαρκείας για τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. Από την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 συνολικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ εστάλησαν από την Κολλεγιακή οικογένεια:
•          401 συσκευασίες με γάζες διαφόρων τύπων
•          142 συσκευασίες Betadine
•          67   συσκευασίες Fucidin
•          153 συσκευασίες παιδικές πάνες διαφόρων μεγεθών
•          287 συσκευασίες με μωρομάντηλα
•          2.588 μονάδες τροφίμων μακράς διαρκείας
•          587 άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών πρώτης ανάγκης ολοκληρώθηκε, ενώ συνεχίζεται η αιμοδοσία στην Τράπεζα Αίματος «Ματίνα Παπούλια» του Σύλλογου Γονέων Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στο  ΝΙΜΤΣ. Από τις 25 Ιουλίου, οπότε και απεστάλη η πρόσκληση για έκτακτη αιμοδοσία με στόχο την ανακούφιση των πυρόπληκτων περιοχών, δόθηκαν 7 μονάδες αίματος από την Κολλεγιακή οικογένεια.


Παράλληλα εκπαιδευτικοί και σχολικοί ψυχολόγοι του Κολλεγίου δηλώνουν ήδη τη συμμετοχή τους στο Δήμο Ραφήνας για δημιουργική απασχόληση παιδιών του Δήμου Ραφήνας έως την ημέρα του Αγιασμού του νέου σχολικού έτους, ενώ παράλληλα ο Δήμος Ραφήνας μας ενημέρωσε ότι αναζητά εθελοντική προσφορά υλικών χειροτεχνίας (είδη ζωγραφικής, πηλό, μαρκαδόρους), επιτραπέζιων παιχνιδιών και κουτιών αποθήκευσης για το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην Δράση αυτή, παρακαλούμε να αποστείλει τα υλικά στο Α Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας στη Διεύθυνση : Λ. Χρυσοστόμου Σμύρνης και Κ. Παλαμά, Ραφήνα, κατόπιν συνεννόησης με τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου:
Σαράντη Χέλμη, τηλ. 6944387484, email : schelmis@gmail.com.

error: Content is protected !!