ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Are you Ready for Everyday Gourmet?

Τα έγραφα με αφορμή το Nori Sushi που δύο φορές την εβδομάδα κάνει catering τις εξαιρετικές sushi & fusion δημιουργίες δια χειρός Τίνας Στεφάνου, τα έγραφα και για το διάσημο Απογευματινό Τσάι του ξενοδοχείου “Μ.Βρετανία” που μπορούμε πλέον να παίρνουμε στον καναπέ μπροστά στο τζάκι του σπιτιού μας.
Αυτή τη φορά, το δεύτερο lock-down βρήκε πιο έτοιμη την crème de la crème της υψηλής γαστρονομίας, που πλέον απολαμβάνουμε αποκλειστικά στο σπίτι μας.
Από την κορυφή της εν λόγω γαστρονομικής πυραμίδας, δεν θα μπορούσε να λείπει η Nordic Light της αγαπημένης μου φίλης από τα μαθητικά μας χρόνια που μοιραστήκαμε στα ίδια θρανία του Pierce College, Αλεξίας Αδάμη, η οποία ηγείται με απόλυτη επιτυχία την εταιρεία που μας προμηθεύει με ό,τι εκλεκτότερο sea food, καλύπτοντας κάθε γαστρονομική προσδοκία.

Σας έχω μιλήσει ξανά τόσο για την Αλεξία όσο και για την Nordic Light, με αφορμή τον εκλεκτότερο των καπνισμένων σολομών  που μου είχε στείλει ως γενέθλιο δώρο πριν τέσσερα χρόνια, και για τον οποίο έγραφα τότε: “Το να σου κάνει παιδική σου φίλη και συμμαθήτρια δώρο για τα γενέθλια σου τον εκλεκτότερο των καπνισμένων σολομών καθώς επίσης και μία εντυπωσιακών διαστάσεων συσκευασία φρέσκου σολομού, μπορεί να σημαίνει πλειάδα συμπερασμάτων, πολύ πρόχειρα μπορώ να σκεφτώ:
α. ναι, είσαι σε θέση να εκτιμήσεις το δώρο της…
β. ναι, ξέρει ότι ξέρεις τι να κάνεις με αυτά…
γ. ναι, γνωρίζεις πως έως και ο καπετάν-Γιάννης Λάτσης στον γάμο του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ένα αντίστοιχο gourmet δώρο είχε κάνει, μανιτάρια βολίτες oι δικτυωτοί, λαϊκή ονομασία “βασιλικό μανιτάρι” … Chic!
δ. ναι, γνωρίζω επίσης πως πρέπει να είσαι πολύ μπροστά ώστε να κάνεις ένα τόσο ιδιαίτερο, seafood gourmet δώρο από την Lochfyne Oysters…
Και η Αλεξία Αδάμη είναι…”

Με αποκλειστικό προμηθευτή στην Σκωτία την extremely luxury Lochfyne Oysters ltd από όπου η Nordic Light εισάγει αεροπορικώς σολομό ελευθέρας βοσκής -που εκτρέφεται με απόλυτα πιστοποιημένες φυσικές τροφές- αλλά και king scallops, oysters, muscles, καπνιστό σολομό Βορείου Ατλαντικού, όλα επιλέγονται και τα προμηθεύονται κάθε εβδομάδα κατευθείαν από τα αλιευτικά. Πετράδι του στέμματος της Nordic Light, η συνεργασία της με τον διάσημο οίκο Petrossian που της παρέχει τα απαράμιλλα σε γεύση χαβιάρια του Caviar beluga, Caviar Ossetra.

“Πάντα κάναμε κατ’ οίκον διανομή, πόσω μάλλον τώρα που οι εποχές που διανύουμε το επιτάσσουν” μου λέει η Αλεξία από την οποία έτσι κι αλλιώς παραγγέλνω χρόνια τώρα ό,τι εκλεκτότερο από την εξαιρετική ποικιλία από  Αχινούς, Βασιλικά Χτένια, Καραβίδες, Στρείδια, Πόδια Βασιλικών Καβουριών, Σολομούς  που εισάγει, και από τα οποία εμπνέομαι και δημιουργώ για την οικογένεια μου και τους φίλους μας. Και για να μην παρεξηγηθώ, όχι, δεν είναι στην καθημερινή διατροφή της οικογένειας μου τα Rock Oysters, Double Cured Beetroot Smoked Salmon Slices, Scallops, Mussels ή Χαβιάρι, όμως όταν θέλω ό,τι καλύτερο σε sea food για αυτούς ή για να υποδεχθώ τους καλεσμένους μου, ναι, εμπιστεύομαι αποκλειστικά και τυφλά τις συλλογές της Nordic Light. Πόσω μάλλον τώρα, που η εκλεκτή γαστρονομία μπαίνει περισσότερο από ποτέ στο σπίτι μας.

“Έτσι κι αλλιώς, οι εισαγωγές πραγματοποιούνται μετά από βεβαιωμένες παραγγελίες κατ’ ευθείαν από τους παράγωγους και διανέμονται άμεσα στα σπίτια μας, γεγονός που από μόνο του εγγυάται την ποιότητα της εκλεκτής πρώτης ύλης…” όπως επισημαίνει και η φίλη μου.


It’s good to know: Σήμερα Πέμπτη 19/11, η Nordic Light κάνει παράδοση σε εξαιρετικούς φρέσκους και καπνιστούς σολωμούς, όπως και Whisky smoked salmon, Gin Smoked salmon καθώς και Kinglas καρδιά καπνιστού σολωμού. Καλέστε στο (30)2107250003 για να σας κατευθύνουν και να σας εξυπηρετήσουν στις παραγγελίες σας, που θα έρθουν άμεσα στο σπίτι σας. Μόλις παραλάβω την δική μου παραγγελία, θα την μοιραστώ -όπως πάντα- μαζί σας.

error: Content is protected !!