ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk of the town: #StayHome with Nori Sushi Nights!

Αν μου έλειψε κάτι πολύ από την γευστική “κανονικότητα” μου, κατά τη διάρκεια του πρώτου lock-down ήταν το sushi. Και δη το καλό sushi. Στη πραγματικότητα αυτό που μου έλειψε πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη γαστρονομική απόλαυση ήταν το εξαιρετικό sushi της φίλης μου της Τίνας Στεφάνου, που αποτέλεσε άλλωστε και το πρώτο -αξέχαστο- δείπνο που μοιράστηκε η παρέα μας το πρώτο βράδυ της λήξης της καραντίνας.
Ναι εννοείται πως sushi γενικώς μπορούσα να παραγγείλω πολύ εύκολα από αρκετά delivery, όμως κανένα -αλλά κανένα- δεν είναι σαν το The Nori Experience sushi, από τα μαγικά χέρια της master sushi chef φίλης μου.

Τίνα Στεφάνου

Και αν το The Nori Experience είχε λείψει μόνο σε εμένα δεν θα ήταν και μεγάλο θέμα, όμως έλειψε σε πολλούς, σε όλους τους απαιτητικούς πελάτες της Τίνας που προτιμούν τις sushi και fusion δημιουργίες της φανατικά στα καλέσματα τους, και η επιμονή μας να βρει έναν τρόπο να μας προμηθεύει τα συγκλονιστικά rolls της, το ολόφρεσκο sashimi με τη βελούδινη υφή και τα ευφάνταστα combo της, βρήκε ανταπόκριση, κι έστω κι αν η Τίνα επιμένει να αρνείται κατηγορηματικά την επίσημη έννοια του delivery -not her taste-, σε αυτές τις τόσο διαφορετικές συνθήκες που ζούμε, βρήκε μία άκρως doable φόρμουλα ώστε να μην μας στερήσει τις εκλεκτές δημιουργίες της.


Έτσι, όσοι μένετε στην Αθήνα έως το Ψυχικό και την Φιλοθέη μπορείτε να απολαύστε κάθε Δευτέρα το The Nori Experience τηλεφωνώντας στην Τίνα έως το βράδυ του Σαββάτου ώστε να κάνετε την παραγγελία σας, ενώ όσοι μένετε Κηφισιά και Εκάλη μπορείτε να απολαύσετε Thursday Nori Sushi Nights, αφού έχετε φροντίσει να παραγγείλετε έως την Τρίτη.

Αυτό το lock-down θα είναι πολύ πολύ καλύτερο, από ότι φαίνεται οι καλύτεροι φροντίζουν για αυτό. Καλέστε την Τίνα Στεφάνου στο 6947 201254 ή στείλτε e-mail στο info@nori.gr, και οργανώστε το δεύτερο lock-down καλύτερα από την πρώτη φορά.

Keep Rolling Tinaki!!! 

error: Content is protected !!