ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ανακαλύψτε τα ‘Pétale’ στο E-shop Yannis Sergakis! 

O νέος ιστότοπος yannissergakis.com, έρχεται για να συμπληρώσει την ανανεωμένη εικόνα του brand, προσφέροντας, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα αγοράς κοσμημάτων από τις διαχρονικές συλλογές του κοσμηματοποιού. Τα χαρακτηριστικά κοσμήματα του Γιάννη Σεργάκη, βρίσκουν πλέον την ιδανική ψηφιακή βιτρίνα. Μια επίσκεψη στο site ισοδυναμεί με μια «εικονική βόλτα» στο σύμπαν YANNIS SERGAKIS και την iconic συλλογή Charnières, με την οποία ο σχεδιαστής γοητεύει το κοινό, στην Ελλάδα, τη Γαλλία και πολλές άλλες χώρες.

Το E-shop  Yannis Sergakis αναδεικνύει τη νέα εικόνα του brand, που επιμελείται ο Γάλλος art director Franck Durand του ομώνυμου παρισινού Atelier, ένας από τους πιο επιδραστικούς δημιουργικούς διευθυντές της γαλλικής μόδας και υπεύθυνος για την επανέκδοση του εκλεκτού περιοδικού ταξιδιωτικού στυλ HOLIDAY.

Στις ατμοσφαιρικές εικόνες από τη νέα καμπάνια, που αποτύπωσε ο φακός του διεθνώς καταξιωμένου φωτογράφου μόδας Jonas Unger, ξεχωριστή θέση έχουν τα κοσμήματα  ‘Pétale’. Χρυσό και διαμάντια «δένουν» ιδανικά σχηματίζοντας το πέταλο ενός φανταστικού  λουλουδιού που λάμπει κάθε μέρα, διαχρονικά κομψό, διακριτικά αριστοτεχνικό, το πρώτο κομμάτι της συλλογής Charnières, ανατρεπτικό μέσα στη λεπτότητά του. Ένα πέταλο που γίνεται το χαρακτηριστικό μοτίβο στο μενταγιόν, τα σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι ‘Pétale’.

Για τον Γιάννη Σεργάκη, «τα κοσμήματα ‘Pétale’ είναι φτιαγμένα με την παραδοσιακή τεχνική της σαρνιέρας, με την ατμόσφαιρα μιας παλιάς αισθητικής αλλά σχεδιασμένα για το σήμερα, για κάθε μέρα. Ταιριάζουν με όλα, είναι ρομαντικά και ταυτόχρονα χαρίζουν ένταση και ξεχωριστή λάμψη. Περισσότερο από όλα τα άλλα, αντικατοπτρίζουν την ιδέα του κοσμήματος ως καθημερινού αξεσουάρ».

Το E-shop Yannis Sergakis δίνει τη δυνατότητα αγορών μέσω Η/Υ, tablets & smartphones, με αποστολή στις περισσότερες χώρες της ΕΕ και λειτουργεί ως ένα virtual window στο σύμπαν του Γιάννη Σεργάκη, που υποδέχεται έτσι τη νέα εποχή.

error: Content is protected !!