ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Υποδεχθήκαμε τη Sisley Paris στo μαγευτικό The Villa Margi!

O οίκος καλλυντικών Sisley Paris συστήνεται ξανά στην Ελλάδα με τη Sisley Hellas πλέον να δημιουργεί τον δικό της ελληνικό κόσμο σύμφωνα με τις εγχώριες ανάγκες με την πλήρη υποστήριξη ασφαλώς της γαλλικής εταιρείας. Μια εποχή που θα χαρακτηρίζεται από τις γαλλικές αρχές και θα οδηγεί σε ονειρεμένα ταξίδια σύμφωνα με τη γαλλική φιλοσοφία και πάντα με παρακαταθήκη τα 50 χρόνια ιστορίας του θρυλικού Οίκου. Η Sisley Paris, με φιλοσοφία δομημένη πάνω στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέμεινε οικογενειακή, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση από τη μία γενιά στην άλλη, σεβόμενη και τιμώντας πάντα τις γυναίκες.

Benjamen Dawson, Πάτια Ιορδανίδου

Benjamen Dawson, Σοφία Ιωάννου

Christian Guglieta, Κέλλυ Σταυροπούλου

Δύο ημέρες στo μαγευτικό The Villa Margi στη Βουλιαγμένη, με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας να αποτελεί το σταθερό background αποτέλεσαν μόνο την αρχή μιας σχέσης πιο προσωπικής, πιο ουσιαστικής, μιας σχέσης απόλυτης εμπιστοσύνης. Παρόντες και για να δώσουν το στίγμα της γέννησης αυτής της κοινής ζωής και της αναζωογόνησης της αγάπης και της αφοσίωσης τόσων Ελληνίδων όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Γενικός Διευθυντής Ευρώπης, Emmanuel de Mareuil, ο Αrea Manager, Yann Masson, o Διευθυντής Διεθνούς Εκπαίδευσης Λιανικής, Benjamen Dawson, και ο σούπερ σταρ Christian Guglietta, International Makeup Ambassador. General manager της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Μάρκος Μανιάτης, ένας άνθρωπος με μεγάλη πείρα στον χώρο των πωλήσεων ο οποίος θα ηγείται κάθε πτυχής αυτής της νέας εποχής.

Emanuel de Mareuil, Benjamen Dawson, Μάρκος Μανιάτης, Christian Guglieta, Yann Masson

Οι προσκεκλημένες ξεναγήθηκαν στην τριώροφη βίλλα που λειτούργησε σαν ένα πραγματικό σπίτι. Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Hair Rituel by Sisley, τα εμβληματικά αρώματα, η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μακιγιάζ και η αντηλιακή σειρά τοποθετημένα σε καίρια σημεία, για να ακούσουν, να βιώσουν και να γνωρίσουν τα αντικείμενα του πόθου από τα χείλη των ειδικών.

Μάρκος Μανιάτης, Emannuel de Mareuil, Yann Masson

Οι ιδιότητες, τα συστατικά, τα πώς και τα γιατί, όλα αναλύθηκαν με λεπτομέρειες σε χαλαρό κλίμα και πάντα tête à tête. Ο τρόπος που μια οικογενειακή επιχείρηση, από τους ισχυρότερους leaders στον κόσμο στον τομέα της, αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις της περιβαλλοντικής συνείδησης και των γυναικείων απαιτήσεων ξεδιπλώθηκε επί τάπητος με στοιχεία και αποτελέσματα ερευνών.

Emanuel de Mareuil, Yann Masson

Οι καλεσμένες απήλαυσαν ένα μακιγιάζ και συμβουλές από τον μετρ Christian Guglietta, παρέα με ένα amuse bouche, έναν καφέ ή φρέσκο χυμό και ένα ποτήρι κρασί.

Christian Guglieta, Μία Κόλλια, Μαρία Λεμονιά

Η αναχώρηση συνοδεύτηκε από μια υπέροχη τσάντα γεμάτη εκπλήξεις, με επιλεγμένα προϊόντα από την κάθε κατηγορία ώστε να μπορέσει να αναβιώσει η κάθε γυναίκα το feeling που έζησε στη Villa, να επιβεβαιώσει στον προσωπικό της χώρο τα όσα εξιστορήθηκαν και με την υπόσχεση ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε.

Christian Guglieta, Ρούλα Σταματοπούλου

Ελζα Πατσαδέλη, Christian Guglieta,

Μίνα Μπιράκου

Yann Masson, Bασιλική Παπαγεωργίου, Benjamen Dawson

Εφη Ανέστη

Σοφία Ιωάννου, Κάκια Καφφά, Πάτια Ιορδανίδου

Yann Masson, Άννα Σουρμπάτη

Την άψογη οργάνωση του διημέρου ανέλαβε η The Εvent Company της Άννας Σουρμπάτη.
Φωτογραφίες: Nicky Economou

error: Content is protected !!