ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Molton Brown: Λαμπερά εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα του διάσημου βρετανικού οίκου στην Ελλάδα!

Σε μια ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου αποκλειστικού καταστήματος του οίκου Molton Brown στην Ελλάδα. Με ανοιξιάτικη διάθεση, ο διάσημος οίκος αρωμάτων σε συνεργασία με την εταιρεία Beauty Vibes – αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, υποδέχθηκαν δεκάδες καλεσμένους όπως beauty editors, influencers αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ στο νέο κατάστημα στην καρδιά της Κηφισιάς.

Το Flagship Store Molton Brown αποτίνει φόρο τιμής στις ρίζες του οίκου δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα, αντίστοιχη με εκείνη που συναντούσε κανείς στο πρώτο σαλόνι ομορφιάς στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1970, μέσα όμως από ένα σύγχρονο πλαίσιο.

Ξεκινώντας από την είσοδο, το fragrance bar καλωσορίζει τον επισκέπτη σε ένα μοναδικό ταξίδι όπου όπου τον καλεί να ανακαλύψει τα εμβληματικά αρώματα με όλες του τις αισθήσεις. Η εμπειρία συνεχίζεται στο κεντρικό hub, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα εμβληματικά hand washes και hand lotions, μέσα σε ένα ονειρεμένο σκηνικό γεμάτο φυτά που θυμίζουν βοτανικό κήπο δημιουργώντας μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Καθόλη τη διάρκεια παραμονής στο χώρο, οι έμπειροι advisors του οίκου είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τον επισκέπτη να ανακαλύψει το άρωμα που του ταιριάζει ή να επιλέξει το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους του, το οποίο μέσω της υπηρεσίας «Gift Service» μπορεί να αγκαλιάσει μία μοναδική πολυτελής συσκευασία.

Με αφορμή τα εγκαίνια οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή Delicious Rhubarb & Rose, πλούσια σε δελεαστικές και γλυκιές νότες ρόδων, rhubarb και καρπών yuzu. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τρεις μοναδικές γεύσεις παγωτού που δημιούργησαν τα ζαχαροπλαστεία Fresh Pattiserie αποκλειστικά για την εκδήλωση, ενώ ένα ανθισμένο μπουκέτο λουλουδιών που δημιούργησαν οι flower experts του NEDA’S DECORATION στο ειδικά διαμορφωμένο Flower Bar που στήθηκε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, τους ανέμενε ως αναμνηστικό δώρο, κατά την έξοδο τους.

error: Content is protected !!