ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kοσμοσυρροή στα εγκαίνια της έκθεσης του κορυφαίου Γάλλου καλλιτέχνη Cédric Bouteiller!

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του κορυφαίου Γάλλου καλλιτέχνη Cédric Bouteiller, Inspirations Urbaines, με την οποία πραγματοποιήθηκαν και τα επίσημα εγκαίνια της νέας γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, όπου ο διεθνής καλλιτέχνης διατηρεί αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα.

Ήταν έναν εικαστικό γεγονός με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος ήρθε από τη Γαλλία, να δίνει το παρόν στην πρώτη του ατομική έκθεση στην Αθήνα. Ο Cédric Bouteiller, χαμογελαστός και φιλικός, δήλωσε ενθουσιασμένος για την παρουσίαση της δουλειάς του στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts και ξενάγησε το φιλότεχνο κοινό στα δυναμικά, πολύχρωμα έργα του, που δημιούργησε ειδικά για την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα και εμπνεύσθηκε από τις εικόνες της πόλης.

Ο CÉDRIC BOUTEILLER ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Στο πλευρό του ο γκαλερίστας Γρηγόρης Καπόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε στο ατελιέ του καλλιτέχνη στη Μασσαλία για να επιλέξει τα έργα και σύσσωμη η οικογένεια Καποπούλου, ο ιδρυτής του οίκου και των γκαλερί Βαγγέλης Καπόπουλος, η σύζυγός του Μαρίνα πάντα στο πλευρό του, και η κόρη τους curator Νίκη Καποπούλου του The Art Dose.

ΖΕΛΙΑΝΑ ΧΩΡΕΜΗ, ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ ΠΑΤΣΕΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑΤΗ ΗΛΙΑΔΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ

ΜΕΜΑ ΣΙΜΟΝΕΤΑΤΟΥ

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, CÉDRIC BOUTEILLER,ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ

ΒΛΑΣΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΦΕΝΥ ΜΠΟΥΖΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΡΕΒΥΝΘΗΣ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ, ΑΝΤΑ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΥ

ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΕΓΓΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΒΙΤΑ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ, ΒΙΚΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΕΛΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ

Οι φιλότεχνοι γέμισαν όχι μόνο την γκαλερί, αλλά και τον χώρο έξω, σε μια εικαστική συνάντηση που έκανε αίσθηση, με τη μουσική από τον Dj να δίνει τον τόνο και να φέρνει τον ρυθμό στα πρώτα εγκαίνια με την παρουσία κοινού, μετά την πανδημία. Ανάμεσα τους οι εικαστικοί Γιώργος Σταθόπουλος, Λάκης Λαζόπουλος, Κωστής Γεωργίου, Ντέλλα Ρούνικ, Απόστολος Λάβδας, Απόστολος Χαντζαράς, κ.ά. ο Στάθης Καπετανάκης με τη σύζυγο του Χριστιάνα, επιφανείς λάτρεις της τέχνης, συλλέκτες, άνθρωποι της κοινωνικής ζωής της Αθήνας.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!