ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Υπέροχα στιγμιότυπα στην πρεμιέρα του Ιουλίου!

Η νέα ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνίστρια την Τόνια Σωτηροπούλου, που προωθεί τον τουρισμό στην Ελλάδα και την Τήνο μέσω της πλατφόρμας TravelStaytion.com σε όλο το κόσμο.

“Dive into the Blue” o τίτλος της ταινίας μικρού μήκους, γυρισμένη σε μοναδικές τοποθεσίες και εξοχικές κατοικίες την μούσας του Αιγαίου, διαθέσιμες να φιλοξενήσουν, μέσω της πλατφόρμας, το παγκόσμιο και ελληνικό κοινό, που αναζητά ποιότητα και ασφαλή διαμονή αυτό το καλοκαίρι.
Μια συνέργεια της TravelStaytion.com και ενός φιλόξενου και εξωστρεφή νησιού μας, κατάφερε να αναδείξει την απλότητα και την ομορφιά του τόπου μας.

Το γραφείο Sissy Feida Interiors δραστηριοποιείται έντονα με την κατασκευή, την ανακαίνιση και τον σχεδιασμό επαγγελματικών χώρων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο τομέας της υγείας παρουσιάζει έντονη ανάπτυξη με διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.
Εκτός από τις πολυτελείς κατοικίες, τους χώρους εστίασης και φιλοξενίας που έχει αναλάβει επιτυχημένα η γνωστή Interior Designer Σίσσυ Φειδά, προχωρά στην υλοποίηση ενός μεγάλου project στην καρδιά του Λονδίνου. Η ίδια και οι συνεργάτες της, έχουν αναλάβει την μελέτη και τον σχεδιασμό ενός πενταόροφου κτιρίου στο Λονδίνο, με δραστηριότητα στον τομέα της Ομορφιάς και του Ευ ζην
Να σημειωθεί πώς μερικούς μήνες πριν, η Σίσσυ Φειδά ξεκίνησε την κατασκευή της πρότυπης κλινική IVF 700 τ.μ. ελληνικών συμφερόντων στα Τίρανα, ενώ σήμερα το project βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης. Ταυτόχρονα στην Αθήνα το γραφείο έχει να επιδείξει πληθώρα έργων ιατρικής δραστηριότητας μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε —επώνυμοι, δημοσιογράφοι & επιχειρηματίες— απόλαυσαν την φιλοξενία του Ever Eden Beach Resort Hotel. Το πολυτελές ξενοδοχείο απευθύνεται στον εμπνευσμένο ταξιδιώτη που αναζητά την απόλυτη τουριστική εμπειρία, καθώς έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην παραλία της Αττικής.
Τo Ever Eden Beach Resort Hotel είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται στο 47ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών Σουνίου, στην μέση ακριβώς της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μόλις 27 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Η άμεση σύνδεση με την Αττική οδό το καθιστά προσβάσιμο από οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας και του νομού γενικότερα.
Στη Φωτογραφία: Ρόνυ Καρρά

Άντζελα Ευριπίδη, Έρρικα Πρεζεράκου, Άλκης Παναγόπουλος

Ειρήνη Νικολέλη, Έλενα Ντάβλα

Γιάννης Λυσανδρόπουλος, Άντζελα Ευριπίδη

Γιώργος Ντάβλας, Κώστας Μαρτάκης

Βάσω Τσίντζου, Κατερίνα Καρφάκη

Σοφία Παθέκα, Κορίνα Στεργιάδου

Ο Αντώνης Βλοντάκης στο Ever Eden Beach Resort Hotel

Καρολίνα Σωτηρίου, Πουκ Αναστασίου

Με ομιλίες, του πρόεδρου της Ανθοκομικής Γιάννη Παντελεάκη, του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, και του αντιπροέδρου της Ανθοκομικής Γιώργου Κατσίμπα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, στο Άλσος Κηφισιάς. Η βραδιά ξεκίνησε με μελωδίες από το πιάνο του Φίλιππου Χίου, διευθυντή της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς. Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή η παρουσιάστρια και συντονίστρια της βραδιάς Βάσω Τσαλαβούτα, πρόεδρος του Συλλόγου των Κηφισιωτών.
Φωτογραφία: Μάκης Βορίδης, Γιώργος Θωμάκος Δήμαρχος Κηφισιάς, Γεωργία Παπαευθυμίου—Θωμάκου

Αλέξανδρος Πρίνος, Μάκης Βορίδης, Γιώργος Θωμάκος Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης Πρόεδρος Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Στο Ten modern asian, την ολοκαίνουργια άφιξη στη Μαρίνα Ζέα του Πειραιά, βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, τον οποίο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός με την Ρομίνα Λειβαδάρου εκ των ιδιοκτητών.

Ο εικαστικός Γιώργος Δρίτσας γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Τα έργα του καλλιτέχνη, πραγματεύεται σύγχρονες εικόνες, σύγχρονους ανθρώπους. Καθημερινές σκηνές, άμεσες, γνωστές σε όλους, με πρωταγωνιστές απλούς ανθρώπους που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον που μέρα με τη μέρα καταστρέφεται και χάνεται απειλώντας την ύπαρξή τους.

Προκειμένου να μην αναπνεύσουν τον αποπνικτικό, μολυσματικό αέρα, οι φιγούρες στα έργα του Γιώργου Δρίτσα φορούν gas masks, οι οποίες έχουν εντρυφήσει στη ζωή τους, στη μουσική που ακούν, στον τρόπο που μετακινούνται, στη θρησκεία τους όντας πλέον απαραίτητες για την επιβίωσή τους. Η αναζήτηση της ελευθερίας ίσως κρίνεται μάταια καθώς οι άνθρωποι φαίνονται απολύτως εξοικειωμένοι με αυτό που τους συμβαίνει και ίσως και να έχει αναχθεί σε συνήθεια αυτός ο τρόπος ζωής. Ίσως πρόκειται για ανάγκη προστασίας, ίσως είναι μόδα, ίσως είναι φόβος και όχι πραγματική ανάγκη ή είναι απελπισία. Σημασία έχει ότι είναι παρούσα.
Η εικαστική γλώσσα ταιριάζει απόλυτα με τη θεματική του έργου του καλλιτέχνη. Αναπαραστατικές μορφές και σαφής χώρος, χρώμα σε τόνους ήπιους που καθιστούν μυστηριακό το περιεχόμενο, όχι όμως με απόλυτο τρόπο καθώς ο καλλιτέχνης συνδυάζει τόσο την αυστηρή όσο και την πιο αφηρημένη απόδοση προσδίδοντας κίνηση και ζωντάνια στις εικονιζόμενες μορφές. Το επιβλητικό στοιχείο εναρμονίζεται με το εύθραυστο του χαρακτήρα που εκπέμπουν οι εικονιζόμενοι μέσα από αυτό το συνδυασμό του πιο αυστηρού σχεδίου σε συνάρτηση με την αφηρημένη ζωγραφική. Οι λεπτομέρειες και το πλάσιμο της σάρκας ταυτοποιεί τους εικονιζόμενους παρά το γεγονός ότι δεν διαφαίνονται τα πρόσωπά τους. Το χρώμα συμβάλλει στο πλάσιμο των μορφών λειτουργώντας βοηθητικά προς το σχέδιο και αναδεικνύοντάς το. Τέλος, η κινησιολογία των μορφών είναι αυτή που τις καθορίζει μέσα στα έργα, κινήσεις ανάλαφρες και άλλες φορές έντονες όπως και το περιεχόμενο.
Τα έργα είναι πραγματικά δυνατά και περνούν ένα μήνυμα ηχηρό που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Που οδηγείται η ζωή μας και από ποιον; Ζούμε πραγματικά ή η ζωή μας είναι μια μάζα από συνήθειες; Έχουμε πραγματική υπόσταση ή ο χαρακτήρας μας είναι απλά αδιάφορος; Σε δεύτερο επίπεδο το συνολικό έργο λειτουργεί και ως μια υπενθύμιση για το πώς πρέπει να ζούμε. Ζούμε εις βάρος ενός κόσμου που αλλοιώνεται μονίμως και αναμένουμε να μην μας επηρεάσει ; Αυτό δεν είναι δυνατόν όταν εμείς είμαστε οι καταστροφείς του. Θα πρέπει να ζήσουμε με τις συνέπειες, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φιμωθούμε από μια μάσκα που ακυρώνει την ύπαρξή μας και κρύβει το πρόσωπό μας, την εξωτερίκευση των συναισθημάτων μας.

Το εστιατόριο Ιθάκη στη Βουλιαγμένη είναι ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός υψηλής αισθητικής με την ωραιότερη θέα της Μεσογείου.
Η μοναδική πανοραμική θέα του εστιατορίου στην ανοιχτή θάλασσα προκαλεί ψυχική ευφορία. Στο καλύτερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ο ήχος από τα κύματα χαλαρώνει τις αισθήσεις. Ο εξωτερικός χώρος του Ιθάκη με τραπέζια απόλυτης αυτονομίας, πλούσιος σε βλάστηση και δέντρα που απορροφούν τις μεσημεριανές ώρες τις ακτίνες του ήλιου, ενώ το βράδυ δημιουργούν μία εξαιρετικά ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Η αρχιτεκτονική του εσωτερικού χώρου, με βασικά στοιχεία το μάρμαρο και το ξύλο, εναρμονίζεται πλήρως με το μαγευτικό περιβάλλον.
Πρώτες ύλες με άρωμα θάλασσας. Το μενού του εστιατόριου Ιθάκη είναι επικεντρωμένο στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση, αλλά και τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας. Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις για κρέας. Το πολυβραβευμένο Εστιατόριο Ιθάκη, με καθημερινή αυστηρή επιλογή στις πρώτες ύλες και σεβασμό στην παρασκευή τους, προσφέρει στους επισκέπτες του μία πραγματικά ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία. Ένα εστιατόριο με Ιστορία, που δεν σταματά να εξελίσσεται!

Κρασιά επιλεγμένα ένα προς ένα. Με γεύσεις και αρώματα που αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο, όταν συνδυαστούν με τις μοναδικές δημιουργίες του μενού. Λευκά, ροζέ, κόκκινα και αφρώδη από τοπικές και διεθνείς ποικιλίες. Τα περισσότερα με προέλευση από τον ελληνικό αμπελώνα. Αλλά και μεγάλες ετικέτες από οίκους του εξωτερικού. Η λίστα κρασιών στο Εστιατόριο Ιθάκη ανανεώνεται και μεγαλώνει συνεχώς. Για μία μοναδική εμπειρία, ο Sommelier μας προτείνει το κατάλληλο κρασί, για να το συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας πιάτα.

Ο Βασίλης Καλλίδης στήνει την κουζίνα του δίπλα στην πισίνα του SOMEWHERE και κάνει τον κήπο άνω-κάτω, σε ένα pop up project που φέρνει νότια τα bao και τα dim sum, είτε μετά την παραλία, σε χαλαρό after beach mood είτε για βραδινό δείπνο al fresco.
Τα bamboo streamers και τα wok παίρνουν φωτιά ο σεφ μαγειρεύει μπροστά σας και οι παρέες μοιράζονται τα πάντα πάνω στο τραπέζι, ακριβώς όπως θα έκανε ο Βασίλης στο σπίτι του. Το Pink Flamingo, από το κέντρο της Αθήνας, κατεβαίνει στο στυλάτο boutique hotel SOMEWHERE και το pop up εστιατόριο στήνεται στον πιό δροσερό και όμορφο κήπο, ακριβώς πάνω από την αθηναϊκή Ριβιέρα.

Δοκιμάστε αφράτα bao γεμιστά με ψητό χοιρινό ή πάπια και hoisin sauce, δροσερή σαλάτα με udon noodles και λάιμ, αχνιστά dim sums με γαρίδα η κοτόπουλο και soy sauce και το epic crispy chicken bao burger. Μη ξεχάσετε στο τέλος το double chocolate cookie sandwich!

Ο Μιχάλης Μανιάτης γεννιέται στον Πειραιά όπου και τελειώνει την βασική εκπαίδευση του, ενώ συνεχίζει τις σπουδές του στην Ισπανία στην ιστορία της τέχνης με ειδικότητα την ιστορία του ενδύματος. Επίσης σπουδάζει σχέδιο μόδας αλλά και εσωτερική διακόσμηση. Δουλεύει στην εταιρεία LANVIN PARIS, όπου δημιουργεί για 5 χρόνια την ανδρική συλλογή. Στη συνέχεια, το 1995 δημιουργεί την πρώτη γυναικεία collection και μεταγενέστερα τέσσερις ακόμα collections που φέρουν την υπογραφή του.
Σήμερα ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Μανιάτης παρουσιάζει τη νέα κίνησή του, δημιουργώντας ένα eshop υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και το καλό γούστο. Το “New Trend by Michalis Maniatis” είναι μία νέα συλλογή Prêt-à-Porter με οικονομικές τιμές για όλες τις γυναίκες.

Οι απαιτητικές πελάτισσες του σχεδιαστή μπορούν να βρουν στο νέο eshop ρούχα με πρωτοποριακά υλικά και λάμψεις, από υφάσματα όπως —μουσελίνες, ολομέταξα κρεπ, τούλι— και με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.
Στη νέα συλλογή “New Trend by Michalis Maniatis” κυριαρχούν το γαλάζιο, το φούξια, το πράσινο και το χακί, ενώ στη βασική σχεδίαση οι διαφάνειες και οι sexy γραμμές απογειώνουν το στυλ.
Δείτε τη νέα συλλογή στο www.new-trend.store και στο instagram @new_trend_by_michalismaniatis

Στη boutique SANDY KOSTA του Γιώργου Ασημακόπουλου στη Γλυφάδα βρέθηκαν η Παναγιώτα Βλαντή και η Βάνα Μπάρμπα για shopping therapy.
Με πάνω από 12 σημεία πώλησης η εταιρεία SANDY KOSTA δραστηριοποιείται στον κλάδο της μόδας σε Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης SANDY KOSTA μετρά 34 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
Φωτογραφία: Η Βάνα Μπάρμπα στη boutique SANDY KOSTA στη Γλυφάδα

Η δημιουργική ομάδα της επιχείρησης φροντίζει να σχεδιάζει και να δημιουργεί γυναικεία ρούχα σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις της μόδας. Στοιχεία από τον χαρακτήρα του Γιώργου Ασημακόπουλου και τα ταξίδια του, αποτελούν έμπνευση για τον ίδιο και αποτυπώνονται στα σχέδιά του.
Φωτογραφία: Η Παναγιώτα Βλαντή στη boutique SANDY KOSTA στη Γλυφάδα

Η άμεση δράση του Φιλανθρωπικού Διεθνή Οργανισμού για αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τους πληγέντες από την φονική πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής. Η Προέδρος του Φιλανθρωπικού Διεθνή Οργανισμού Έφη Παπαστύλου και ο Προέδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης βρέθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μάνδρας Αττικής.
Ο Οργανισμός δραστηριοποιείται στη χώρα μας και στο εξωτερικό, και τελεί υπό την εποπτεία του ΟΗΕ. Οι στόχοι του Φιλανθρωπικού Διεθνή Οργανισμού είναι να καταπολεμήσει την παγκόσμια φτώχεια και πείνα, και στοχεύει στην υποστήριξη διαφόρων ομάδων με όποιον τρόπο μπορεί μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις και δωρεές.
Ο Φιλανθρωπικός Διεθνής Οργανισμός, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ παρέδωσε 50 κούτες τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Μάνδρας ώστε να παρέχει άμεση βοήθεια στους κατοίκους.
Η Έφη Παπαστύλου επεσήμανε ότι σκοπό έχει να ενισχύσει άμεσα τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Η ενέργεια της συνάγει με τις δράσεις της ΚΕΔΕ, όπου με την παρουσία του Προέδρου Γ. Πατούλη αποφάσισαν να δράσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Ντεμπούτο στη διαφήμιση κάνει η Κατερίνα Γερονικολού, για το λανσάρισμά της νέας συσκευασίας της κρέμας προσώπου Histoplastin Red.
Σε μία ταινία beauty της διαφημιστικής εταιρείας New Age με όμορφα, ατμοσφαιρικά πλάνα που εναλλάσσονται, ο σκηνοθέτης Θανάσης Τσιμπίνης επιχειρεί να συνδέσει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα ενός φυσικού προϊόντος, με την ομορφιά του προσώπου της Κατερίνας. Στη φωτογραφία: Χάρης Χατζηβασίλης (Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Heremco), Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Χατζίκος (Ιδιοκτήτης Heremco)

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ο Γιάννης Γκόφας ιδρύει το πρώτο κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.
Σήμερα, η GOFAS Jewelry, βαθιά συνδεδεμένη με την κομψότητα, την αίγλη και την πολυτέλεια των ρολογιών ή των κοσμημάτων που παρουσιάζει, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα κοσμηματοπωλείων, δημιουργώντας έξι Multi-Brand Boutiques σε όλη την Ελλάδα

Ο καφές Portioli ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με αποκλειστική διάθεση από την Espresse.
Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli (Μιλάνο). Απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία.
Τα στοιχεία αυτά ανέδειξαν την Espresse στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του (γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ένα διαφορετικό άρωμα και ντελικάτη γεύση).
Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Όταν έρχεται το καλοκαίρι, οι ημέρες μεγαλώνουν και είναι πιο ζεστές. Ο σκύλος μας δυσανασχετεί λόγω της γούνας του όμως μπορεί να απολαύσει το καλοκαίρι μαζί μας, αρκεί να ακολουθήσουμε τις παρακάτω συμβουλές.
Οι βόλτες και οι δραστηριότητες μας είναι καλό να γίνονται αρκετά νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα, και πάντα νηστικοί. Μετά τη βόλτα μπορείτε να δώσετε φαγητό και νερό στο σκύλο σας, εφόσον δεν είναι λαχανιασμένος!
Τόσο τα μεγαλόσωμα όσο και τα μικρόσωμα σκυλάκια ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματος τους διαφορετικά από τους ανθρώπους. Δεν μπορούν να ιδρώσουν από το δέρμα τους, το κάνουν μέσα από τα μαξιλαράκια των πατουσών τους και το στόμα του. Γι’ αυτό το λόγο δεν αφήνουμε ποτέ το σκύλο μας μέσα στο αυτοκίνητο, τη ταράτσα ή το μπαλκόνι γιατί είναι πολύ πιθανό να πάθει θερμοπληξία.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι ο σκύλος μας περπατάει ξυπόλυτος.. άρα η καυτή άσφαλτος ή άμμος είναι απαγορευτική.
Η ενυδάτωση είναι σημαντική όλο το χρόνο, αλλά ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Μη δίνετε στο σκύλο σας να πίνει παγωμένο νερό. Χρειάζεται δροσερό νερό.
Τα σκυλιά με λευκό τρίχωμα έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο φως και καλό θα ήταν να τα ψεκάζουμε με ειδικό αντηλιακό για προστασία.
Το πρότυπο πάρκο σκύλων – Forestland – είναι ανοικτό και ο Δημήτρης Τομαζίνος και η ομάδα του, σας περιμένει με χαρά στο πλέον κατάλληλο περιβάλλον για το κατοικίδιό μας , ακόμη και τις πολύ ζεστές ημέρες!

Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι γίνεται; Σε κάποιες περιπτώσεις, επιλεγμένων ασθενών δίνεται στον πλαστικό χειρουργό η δυνατότητα να προσφέρει στο ασθενή του, που θέλει να διορθώσει αισθητικά τη μύτη του, αυτό να γίνει χωρίς χειρουργείο. Είναι η μέθοδος που ο κόσμος αναφέρει ως «ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι», «ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο», «ενέσιμη ρινοπλαστική» ή «πλαστική μύτης με fillers”. Όπως και να λέγεται, στην ουσία είναι προσθήκη ενέσιμων, ασφαλών υλικών σε συγκεκριμένα σημεία της μύτης, έτσι ώστε να «εξομαλυνθούν» αισθητικά φυσικές ανωμαλίες της μύτης.
Η διαδικασία έχει σημαντικά πλεονεκτήματα. Είναι γρήγορη, εύκολη, με άμεσο αποτέλεσμα και χαμηλό κόστος σε σχέση με τη χειρουργική ρινοπλαστική και είναι πλήρως αναστρέψιμη αν για κάποιο λόγο δεν αρέσει στον ενδιαφερόμενο.
Μειονεκτήματα είναι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και χρειάζεται επανάληψη μετά από ένα-δυο χρόνια, καθώς και ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις.
Ο πλαστικός χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος κατατάσσει την ενέσιμη ρινοπλαστική στις επεμβάσεις που θα έχουν μεγάλη αύξηση στο εγγύς μέλλον και λέει: «Γυναίκες και άνδρες, κάθε ηλικίας αναζητούν μη επεμβατικές θεραπείες σε όλο το φάσμα των αισθητικών βελτιώσεων που επιθυμούν και αυτό θα είναι κάτι που θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Η αισθητική βελτίωση της μύτης με fillers μέρα με τη μέρα κερδίζει σε δημοφιλία λόγω της εντυπωσιακής αλλαγής που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά, η οποία συνδυάζεται με χαμηλό κόστος σε σύγκριση με ένα χειρουργείο ρινοπλαστικής.»
Η ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές που πρέπει να ακολουθηθούν έτσι ώστε να είναι επιτυχημένη. Ο κ. Χριστόπουλος επισημαίνει ότι: «Η διαδικασία φαίνεται εύκολη αλλά το καλό αποτέλεσμα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Η μύτη είναι ένα κεντρικό σημείο του προσώπου και δεν συγχωρούνται λάθη, διότι δεν μπορούν να «κρυφτούν. Ο ιατρός πρέπει να έχει πλήρη κατανόηση της ρινικής ανατομίας και της αισθητικής του προσώπου. Κλειδί για την επιτυχία είναι η ορθή επιλογή των ασθενών που το πρόβλημά τους μπορεί να διορθωθεί με την ενέσιμη τεχνική».
Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι συνήθως ένας χρόνος ενώ σημαντικό ποσοστό ασθενών παρουσιάζουν μακροχρόνια αποτελέσματα που μεγαλώνουν με την επαναληψιμότητα. Η ενέσιμη ρινοπλαστική είναι μια μοντέρνα μέθοδος αισθητικής βελτίωσης της μύτης που προσφέρει άμεση, γρήγορη και ασφαλή βελτίωση χωρίς χειρουργείο.

 

error: Content is protected !!