ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Yellowsub SS’18: Joyful Vitality!

Η νέα συλλογή της Yellowsub για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018 ανοίγει με χαρούμενη ζωντάνια μια εποχή ανακαλύψεων, αναζητώντας την επιθυμία για αυτοπεποίθηση και απόλυτα ελεύθερη έκφραση.

Τα παιδιά της Υellowsub απολαμβάνουν την νέα εποχή με ρούχα φωτεινά, ανάλαφρα και αέρινα.  Πειραματίζονται με την εμφάνιση τους,  αποδομούν τον εαυτό τους και ανακαλύπτουν νέο στυλ και έκφραση.

Η ευτυχία εμπνέει την καθημερινότητα – πιο χαρούμενη, πιο φρέσκια και πιο δελεαστική πραγματικότητα!

Οι τόνοι της συλλογής αποκαλύπτονται είτε μέσα από δυνατές πυκνότητες είτε μέσα από φιλτραρισμένες διαφάνειες. Το λευκό, το μαύρο και το γκρι κυριαρχούν και συνδυάζονται υπέροχα με αποχρώσεις της μέντας, του σομόν και του κίτρινου.

Οι γραμμές είναι καθαρές και φωτεινές και ενισχύονται από μικρές δόσεις ανάλαφρου όγκου και κίνησης. Τα υφάσματα της συλλογής αποτελούν και πάλι το δυνατό σημείο της: γάζες, paper ποπλίνες, υπέροχα prints, ντελαβέ υφάσματα και μοναδικά μουλινέ φούτερ, μαλακές μουσελίνες και υψηλής ποιότητας λινά συνδυάζονται σε μια συλλογή που αποπνέει φρεσκάδα.

Η συλλογή περιλαμβάνει ρούχα για 3 ηλικιακές ομάδες: Newborn (0-12 μηνών), Baby (3-36 μηνών) και Kid (4-14 χρονών).

Τη νέα συλλογή Yellowsub θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στα ειδικά διαμορφωμένα corners στα πολυκαταστήματα Attica City Link, Attica Golden Hall, Attica Tsimiski, Attica Cosmos και Notos Thessaloniki.

Καλή Άνοιξη! xxx 🙂

error: Content is protected !!