ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ανυπομονώντας για τον Μάιο: Επαναπροσδιορίζουμε το bronzing!

Αυτήν την Άνοιξη, επαναπροσδιορίστε το bronzing με τη συλλογή Warm, Define, Illuminate της Bobbi Brown. Εμπνευσμένη από τη μοναδική φιλοσοφία της μάρκας, η bronzing powder είναι παγκοσμίως ένα απαραίτητο προϊόν ομορφιάς για όλους τους τόνους της επιδερμίδας, η εν λόγω συλλογή ξεπερνά τo κλασσικό μπρονζέ look και πραγματοποιεί ακριβώς αυτό που υπόσχεται –ζεσταίνει, τονίζει και φωτίζει το δέρμα με 3 βασικά βήματα:

Τα βήματα:

Warm: Απλώστε τις Bronzing Powders, διαθέσιμες σε 7 διαφορετικές αποχρώσεις, πάνω στην επιδερμίδα για να δείξει πιο ζεστή, να διορθώσετε τον τόνο του δέρματός σας και να επιτύχετε μια αψεγάδιαστη ομοιόμορφη επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
Define: Τονίστε τη φυσική δομή του περιγράμματος του προσώπου σας, χρησιμοποιώντας μια πιο σκούρα απόχρωση από τον φυσικό σας τόνο. Η απόλυτη Bronzing Powder είναι φτιαγμένη από μαλακές ματ κόκκινες και καφέ χρωστικές ουσίες σε τέλεια ισορροπία μεταξύ τους, για να εξασφαλίσει το πιο φυσικό αποτέλεσμα και να δημιουργήσει ένα αόρατο στρώμα πάνω από το foundation.
Illuminate: Παραμείνετε ηλιοκαμένες όλο το χρόνο με την Illuminating Bronzing Powder, που κυκλοφορεί σε 4 φωτεινά ροζ, κοραλλί και καφέ –υπάρχει ένα τέλειο ρουζ και highlight σκιά για κάθε τόνο δέρματος. Κάθε απόχρωση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσεγγίζει τη φυσικά ροδαλή όψη που αποκτάτε όταν εκτίθεστε στον ήλιο, προκειμένου να λάμπετε 365 ημέρες το χρόνο.

Για ακόμα περισσότερη λάμψη, η συλλογή περιλαμβάνει μια limited edition παλέτα 3 λαμπερών αποχρώσεων κι ένα πολυχρηστικό πινέλο Dual-Ended Bronzer/Face Blender Brush, το απόλυτο προϊόν λάμψης για να ολοκληρώσετε κάθε σας look.

Bronzing Powder
Αποχρώσεις: Golden Light, Medium, Natural, Elvis Duran, Stonestreet, Dark, Deep

Illuminating Bronzing Powder
Αποχρώσεις: Antigua, Maui, Aruba, Bali Brown, Santa Barbara

Highlight & Glow Shimmer Brick Palette
Αποχρώσεις: Rose, Copper Diamond, Apricot

Dual-Ended Bronzer/Face Blender Brush

Διαθέσιμο από τον Μάιο 2018

error: Content is protected !!