ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Winter Sale: Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στο να ανακαλύψουμε τα καλύτερα εκπτωτικά  key-pieces, στο Golden Hall!

Και για να το ξεκαθαρίσω. Δεν έχω ψωνίσει ακόμα ούτε ένα τσιμπιδάκι, από τις 12 Ιανουαρίου που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις! Γενικά τις φοβάμαι τις εκπτώσεις, όσο εκπαιδευμένη κι αν νόμιζα πως είμαι έχω παρασυρθεί ουκ ολίγες φορές από εντυπωσιακές ταμπέλες που φωνάζουν “Winter Sale”, “70% off”, κοκ, ενώ οι ντουλάπες μου είναι γεμάτες από “θησαυρούς” που ενθουσιασμένη θεωρούσα πως βρήκα σε τιμή ευκαιρίας και που απλά αποδείχθηκαν…άνθρακας! Γιατί έτσι ονομάζω οτιδήποτε δεν χρειάζομαι και απλά τα αγόρασα γιατί ήταν σε τιμή…ευκαιρίας. Δεν θέλω τιμές ευκαιρίας, αυτό που πραγματικά χρειάζομαι είναι key-pieces σε απίστευτες τιμές. Και τα “κλειδιά” για να μην την πατήσω για άλλη μία φορά είναι δύο: πρώτων να πάω για shopping με μία φίλη μου που θα με τραβήξει από τα μαλλιά έξω από το κατάστημα όταν πάω να αγοράσω άλλο ένα “μπλουζάκι” επειδή το βρήκα σε τιμή ευκαιρίας έστω κι αν της φωνάζω “μα είναι κασμίρι!!!!”, και να κατευθυνθώ σε καταστήματα που όντως διαθέτουν όλα τα key-pieces που θα τα φοράω ξανά και ξανά, αυτά που ουδεμία σχέση με μόδες έχουν, αλλά θα αποτελέσουν τον πιο κομψό κορμό ώστε να αυτοσχεδιάζω σε άπειρους συνδυασμούς.

d4a794112cb43282c993fc911087ac61

Έτσι, εκ των πραγμάτων, το ραντεβού με τις φίλες μου δόθηκε για σήμερα το πρωί, στο Golden Hall. Στο αγαπημένο μας στέκι, στο οποίο βρίσκουμε όλους τους Οίκους που μας ενδιαφέρουν, τα πιο ενδιαφέροντα brands που έχουμε ξεχωρίσει από τον Οκτώβριο, και τώρα ήρθε η στιγμή να τα αποκτήσουμε με εκπτώσεις έως και 60%, και επιπλέον 10% κέρδος της αξίας των αγορών μας με την κάρτα YES! Άσε που η συναρπαστική αυτή μέρα μας θα ξεκινήσει με υπέροχο breakfast σε ένα από τα εστιατόρια του καλύτερου Εμπορικού Κέντρου της Ευρώπης!
Σημερινός στόχος, το “απόλυτο” καμηλό, ελαφρώς oversized παλτό, μία τσάντα που θα την κρατάω από το πρωί έως το βράδυ, μαύρη κατά προτίμηση, και ένα ζευγάρι knee high boots!

cf192efea7688f21fc72774ab1b2d6f8
Stay tuned, συνεχίζεται…

GH Generic sizes

error: Content is protected !!