ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

DIY: Make up Lessons από την Kate Upton και την Bobbi Brown! Watch the Videos!

Σας τα είχα πει όλα για τα εύκολα μαθήματα από την Bobbi Brown ώστε να γίνουμε οι make up artists του εαυτού μας!

Σήμερα, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, ο Eliano Bou Assi θα βρίσκεται στo counter της Bobbi Brown  στο attica Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, από τις 11:00 έως τις 19:00!!!

Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση σας, σήμερα, το Fay’s Control το πάει και λίγο παραπέρα και σας παρουσιάζει το νέο μενού των Makeup Lessons της Bobbi Brown!

Η Bobbi Brown, ως Teaching Brand Authority της βιομηχανίας πιστεύει ότι η ομορφιά είναι απλή και προσιτή, ενώ κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει η Makeup Artist του εαυτού της…

 

https://www.youtube.com/watch?v=1ZUbpujYg7M

Με τα απλά και εύκολα βήματα της Bobbi Brown, τις κατάλληλες γνώσεις και φυσικά τα σωστά προϊόντα, η Bobbi Brown Cosmetics προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από Μαθήματα Μακιγιάζ, τα οποία πραγματοποιούνται στα counters από τους άρτια εκπαιδευμένους Artists της Bobbi Brown.
Βήμα – βήμα θα μάθουμε πώς να εφαρμόζουμε όλα τα προϊόντα ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες μας.
Ακόμα και για τις γυναίκες που έχουμε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας υπάρχει το κατάλληλο μάθημα μακιγιάζ που διαρκεί 5 μόνο λεπτά – Instant Pretty Makeup Lesson!

 

https://www.youtube.com/watch?v=hj2eUVx2IMY

Κάθε μάθημα ολοκληρώνεται με το προσωπικό μας Face Chart για να δημιουργήσουμε το look και στο σπίτι.

Είναι απλό και εύκολο! Κλείνουμε το ραντεβού μας σε ένα από τα counters της Bobbi Brown και οι Makeup Artists μας είναι έτοιμοι να μας υποδεχτούν!

“How to Switch from Day to Night look” Makeup Lesson…

https://www.youtube.com/watch?v=78QDpdBbLUs

error: Content is protected !!