ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Winter Game για τους λάτρεις της κυνηγετικής κουζίνας!

Εντάξει, αδυναμίες είναι αυτές, και ξέρετε πολύ καλά πια, πως η μεγαλύτερη δική μου όσον αφορά τα εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας, είναι τα δύο των αντίστοιχων εμβληματικών ξενοδοχείων του Συντάγματος, το GB Roof Garden της “Μ. Βρετανίας” και το Tudor Hall του “King George”!
Στο οποίο, ο αγαπημένος μου Chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς, από σήμερα και έως τις 17 Μαρτίου, ετοιμάζει κάτι νέο, το οποίο θα αποτελέσει το απόλυτο talk of the town, και αφορά τους λάτρεις της κυνηγετικής κουζίνας.

Αυτό τον χειμώνα, η κυνηγετική κουζίνα βρίσκει καταφύγιο στο εστέτ Tudor Hall λοιπόν, με τον Αλέξανδρο Κοσκινά, να εμπνέεται και να δημιουργεί αυθεντικά πιάτα με ελάφι, αγριογούρουνο, λαγό και φραγκόκοτα.

Ψητή Φραγκόκοτα με μουσελίν πατάτας και γλασαρισμένα καρύδια, Αγριογούρουνο στιφάδο με σελινόριζα, σάλτσα ρίγανης και κόκκινου κρασιού, Χειροποίητα ζυμαρικά με λαγό, αγκινάρες και τρούφα, αλλά και Ψητό ελάφι με κάστανα και φρούτα του δάσους, είναι οι δημιουργίες του εμπνευσμένου σεφ, και επειδή έχω κάνει ήδη την κράτηση μου στο αγαπημένο μου εστιατόριο, θα σας τα πω όλα ακόμη πιο αναλυτικά.


Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κάνετε και εσείς την δική σας κράτηση, πρόκειται για μία από τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις για την καρδιά του χειμώνα!

error: Content is protected !!