ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Για Τσάι και Σοκολάτα, με την “Καλύτερη Θέα της Ευρώπης”!

To La Suite Lounge Restaurant -στο top floor του ξενοδοχείου St. George Lycabettus– πρόσφατα βραβευμένο ως “Καλύτερη Θέα στην Ευρώπη” στα διεθνή βραβεία World Luxury Travel Awards, καλωσορίζει το χειμώνα με το ανανεωμένο Winter Menu του executive chef, Βασίλη Μήλιου, βασισμένο σε τοπικά προϊόντα και Ελληνικά αρωματικά.
Δειπνήστε στα ίδια συγκλονιστικά μπαλκόνια του εστιατορίου La Suite Lounge που έχουν επισκεφτεί και ερωτευτεί celebrities όπως η Catherine Deneuve, Charlotte Rampling, Daniel Day Lewis, Jeremy Irons , Kevin Spacey, Cesaria Evora, Jean Reno και Paolo Coehlo.


Ta new entries που μας περιμένουν με την νέα χρονιά είναι το PIZZA LOVERS menu με επιλογή από γκουρμέ πίτσες με τρούφα, με φρέσκα σπαράγγια, αυγό ποσέ και αλλά πολλά ακόμα και gluten free, τo TEA LOVERS menu προσφέρει πολλές ποικιλίες από Ελληνικό τσαι & βότανα καθώς και English Afternoon Τea & High Tea και Champagne ενώ για τους CHOCOLATE LOVERS Winter hot chocolate σε τρείς γεύσεις και φοντύ σοκολατας.
Στο Bar θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε την καινούρια λίστα από Winter Cocktails & Mocktails όπως το White winter cosmo, Rum hot toddy & Spiced pear mulled wine που συνοδεύονται τέλεια με τα Finger Bites, ενώ κάθε Κυριακή συνεχίζονται τα talk of the town, Sunday Family Brunch, αλλά και το καθημερινό Happy Hour.

error: Content is protected !!