ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

UTILE DULCI: Το «business, food & wine» Club μελών κατακτά όλο και περισσότερους Αθηναίους!

Εδώ και λίγους μήνες, η Αθήνα απέκτησε, όπως συμβαίνει και σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου, το δικό της private members club, πάνω στην ιδέα “business, food and wine”.
Το private members club «UTILE DULCI» (προφέρεται «ούτιλε ντούλκι») είναι ένα Club, τα μέλη του οποίου – κυρίως, επιχειρηματίες, στελέχη εταιρειών και ελεύθεροι επαγγελματίες – συνδέονται με την κοινή τους αγάπη για το fine dinning και το wine pairing.
Τα μέλη του Club UTILE DULCI συναντώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε μοναδικές βραδιές – εμπειρίες, κατά τις οποίες συζητούνται θέματα που αφορούν στον κόσμο του επιχειρείν, αλλά και γενικότερα θέματα του δημόσιου διαλόγου, δοκιμάζονται υψηλής ποιότητας κρασιά και απολαμβάνουν ένα γαστρονομικό δείπνο με την επιμέλεια ενός διακεκριμένου και διαφορετικού κάθε φορά chef.
Την επιμέλεια των κρασιών έχει ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine.
Η μοναδική αυτή εμπειρία γαστρονομικής και οινικής απόλαυσης συνδυάζεται με το business networking κατά το πρότυπο ανάλογων εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό.

Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος σε φωτογραφικό στιγμιότυπο από την πρόσφατη εκδήλωσή του Ulite Dulci στις 4.12.2018

Ιδρυτής του Club UTILE DULCI είναι ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, πρώην στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, ο οποίος περιγράφει ως εξής το όραμά του για το καινοφανές, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, αυτό εγχείρημα: «Η φιλοδοξία μου είναι να δώσουμε μέσα από το club UTILE DULCI, τη δυνατότητα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ευζωία, το καλό κρασί και τη γαστρονομία, όπως επίσης για το networking, αλλά και για πνευματικές αναζητήσεις, να συνυπάρξουν σε ένα Club μελών, σε μια ιδιότυπη άσκηση «ξεχειλώματος» γεύσεων, αισθήσεων, αλλά και μυαλού…». Κάτι, ίσως, σαν ένα … λελογισμένο αρχαιοελληνικό συμπόσιο».

Οι εκδηλώσεις – δείπνα του Club UTILE DULCI, οι οποίες έχουν κατακτήσει το απαιτητικό αθηναϊκό κοινό, διοργανώνονται αποκλειστικά για τα μέλη του club.

Ένας πραγματικός γαλαξίας διακεκριμένων επαγγελματιών και προσωπικοτήτων συμμετείχε έως σήμερα στις εκδηλώσεις του Club UTILE DULCI.
O Άγγελος Ιατρίδης (ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ), ο Στέλλιος Μπουτάρης (ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ), ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου, ο Γιώργος Σκούρας, ο Κύρος Μελάς, ο Αριστείδης Σπανός από την πλευρά των Ελλήνων οινοποιών, ενώ, απέναντί τους, υπήρχαν εξαιρετικά κρασιά από το Bordeaux, την Τοσκάνη, τον Λίγηρα, το Πιεμόντε, την Προβηγκία, την Ισπανία και την Αυστρία.

Ορισμένοι δε από τους κορυφαίους Έλληνες σεφ έχουν ήδη μαγειρέψει ειδικά για τα μέλη του Club UTILE DULCI: Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Μάνος Γαρνέλης, Χριστόφορος Πέσκιας, Jean – Charles Metayer, Άλεξ Τσιοτίνης, Γκίκας Ξενάκης.

To επόμενο Event-Dinner θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, και εάν θέλετε να γίνετε μέλος και να πάρετε μέρος, πατήστε εδώ!.

Για το «ωφέλιμον», το “utile”, έχει φροντίσει, έως σήμερα, μια σειρά σημαντικών ανθρώπων από τον χώρο του επιχειρείν, της πολιτικής και της διανόησης: Θανάσης Λάλας, Νίκος Βερνίκος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μαριέττα Γιαννάκου, Παύλος Γερουλάνος, Πωλ Ευμορφίδης, Αθανάσιος Κωτσής, Παύλος Τσίμας, Γιάννης Μανδάλας, Αθανάσιος Σαββάκης, Στράτος Φαναράς, Σιάνα Κυριάκου, Μιχάλης Τσαούτος, Γιώργος Παγουλάτος, Παναγιώτης Πικραμμένος, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννης Μεταξάς, Patrick Franchinard, Χρήστος Κριμίζης, Νικηφόρος Διαμαντούρος, Στέφανος Μάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Βασίλης Αποστολόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για εγγραφές στο Club UTILE DULCI, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.utiledulci.club.

error: Content is protected !!