ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Vinylize Wall Deco Under the Greek Sun!

Μια φορά και ένα καιρό ένα σχεδιαστικό δίδυμο, σε ένα μικρό διαμέρισμα αποφάσισε πως οι τοίχοι του ήταν απλά πολύ βαρετοί. Την επόμενη ημέρα αποφάσισε να σχεδιάσει αυτοκόλλητα για να δώσει λίγο χρώμα και ζωντάνια! Έτσι δημιούργησε το Vinylize με αυτοκόλλητα ιδιαίτερα, μερικές φορές αναιδή αλλά πάντα με μεγάλη φαντασία και χιούμορ, με σκοπό να ομορφύνει, να χρωματίσει τους άσπρους και βαρετούς τοίχους.


Με τα αυτοκόλλητα του Vinylize, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας σε μερικά δευτερόλεπτα. Χωρίς άγχος, χωρίς DIY δεξιότητες, αφήστε κάτω τα σφυριά, απομακρυνθείτε από την εργαλειοθήκη και υιοθετήστε το μυστικό του Vinylize Wall Deco.

Τα αυτοκόλλητα μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια και να αφαιρεθούν χωρίς να αφήσουν κόλλα ή να καταστρέψουν την επιφάνεια που εφαρμόστηκαν. Εάν τα βαρεθείτε απλά αφαιρέστε τα για να ανακτήσετε τους άσπρους τοίχους σας!
Δώστε στον χώρο σας ένα ιδιαίτερο στιλ. Κολλήστε τα αυτοκόλλητα τοίχου σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως τοίχους, έπιπλα, παράθυρα, καθρέπτες και μεταμορφώστε τον χώρο σας σε δευτερόλεπτα, απλά με ένα αυτοκόλλητο!

Για να βρείτε ολοκληρωμένη την συλλογή μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 6033237 και φυσικά να την δείτε από κοντά στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαϊου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Spread the news!

error: Content is protected !!