ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Most Chic Under the Greek Sun!

Κλασικά λόγω αρχαιοελληνικής καταβολής αλλά ταυτόχρονα σύγχρονα, μίνιμαλ και boho, τα δερμάτινα, χειροποίητα σανδάλια της Most Chic για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017, έχουν σχεδιαστεί με βάση την υψηλή αισθητική, λεπτότητα και γραμμικότητα που χαρακτηρίζει το brand.

Ενσωματώνοντας τις τάσεις της σεζόν, στην άνεση που παρέχει η υψηλότερη ποιότητα των υλικών και η τεχνογνωσία της παραδοσιακής κατασκευής τους, τα σανδάλια Most Chic είναι πολύ περισσότερα από ένα απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Είτε πρόκειται για τη σοφιστικέ απλότητα των αστικών εμφανίσεων, είτε για την κοσμοπολίτικη πολυτέλεια των resort looks, τα βήματα σας αποκτούν την πρέπουσα στιλιστική βαρύτητα.

 

 

Στη φετινή συλλογή τα best seller σανδάλια του brand, Lotus και Aloe επαναλανσάρονται με λεπτομέρεια από χειροποίητη διακοσμητική ραφή και διατίθενται σε flat, espadrille platform και wedge platform. Αρχιτεκτονικά σχεδιασμένο ώστε να θυμίζει γλυπτό, το νέο σανδάλι Majesty ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στιλ του και διατίθεται επίσης στους τρεις τύπους σόλας.


Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Spread the news! xxx

error: Content is protected !!