ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Greek Salad Sandals Under the Greek Sun!

Τα Greek Salad Sandals σας προσκαλούν να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο φετινό καλοκαίρι με τη νέα συλλογή Summer 2017 Greek Salad Sandals!


A step to inspiration…


Κάθε σχέδιο Greek Salad Sandals είναι ένα βήμα στην έμπνευση. Οι λιτές γραμμές και τα ελληνικά γεωμετρικά σχήματα…Το εκτυφλωτικό λευκό και το μαύρο της λάβας… Τα φυσικά υλικά και οι νέες ιδέες… Οι βόλτες στα νησιώτικα πλακόστρωτα και τις βοτσαλωτές αυλές … όλα γίνονται πηγή έμπνευσης και συνδυάζονται αρμονικά για τα μοντέλα της νέας συλλογής Summer 2017 Greek Salad Sandals!

A step to quality…
Κάθε σχέδιο Greek Salad Sandals είναι ένα βήμα στην ποιότητα. Όλα τα μοντέλα είναι σχεδιασμένα με minimal αισθητική και φτιαγμένα στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες, 100% χειροποίητα, με εξαιρετικής ποιότητας δέρματα και λεπτομέρειες από αναπάντεχα υλικά!


A step to culture…
Μερικά από τα πιο αγαπημένα σχέδια Greek Salad Sandals : τα μοντέλα “icon” έρχονται στα πόδια σας και φέτος το καλοκαίρι. Μαζί τους , τα μοντέλα “boho” με ανατρεπτικά υλικά όπως οι ιμάντες και τα pompon. Έκπληξη, η νέα σειρά στη φετινή συλλογή: η σειρά “culture” με νέα πρωτοποριακή κατασκευή, δερμάτινη σόλα σε minimal chic σχεδιασμό.


Μπορείτε να βρίσκετε τα Greek Salad Sandals σε ενημερωμένες βιτρίνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όμως, το Σάββατο 27 Μαΐου, τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της συλλογής Summer 2017 Greek Salad Sandals έρχονται στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Ακόμη και το πιο μακρύ, αξέχαστο καλοκαίρι, αρχίζει με ένα βήμα…


Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 9359339

Spread the news! xxx

error: Content is protected !!