ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τρεις μεγάλοι συνθέτες μαζί επί σκηνής του Ηρωδείου για το “Μαζί για το Παιδί”!

Σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο οι τρεις αγαπημένοι συνθέτες, Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους «έντυσαν» τη νύχτα με τις υπέροχες μελωδίες τους για τους σκοπούς της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”. Μια συνάντηση μοναδική και μουσικά ιστορική καθώς τρεις διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών ένωσαν την αγάπη τους για τα παιδιά η οποία εκφράστηκε μέσα από τη μουσική τους.

Γιώργος Χατζηνάσιος, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Χατζηνάσιος, Ιωάννης Παπαδάτος

Σε αυτή τη μουσική αναδρομή τους συντρόφευσαν οι: Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Ευρυδίκη, Δάκης , Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy. Την παρέα τους πλαισίωσαν οι ερμηνευτές: Άκης Δείξιμος, Σπύρος Κλείσας, Δήμητρα Σταθοπούλου, Μαίρη Στεφανακίδη και η Βάλια Σωμαράκη.

Κατάμεστο το Ηρώδειο στη συναυλία του Μαζί για το Παιδί

«Παίξαμε μπροστά στο πιο όμορφο κοινό, ένα κοινό που αγκάλιασε εμάς και το Μαζί για το Παιδί», είπε ο Μίμης Πλέσσας κατά την υπόκλιση του στο κοινό στο τέλος μιας μαγικής συναυλίας στο Ηρώδειο. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είπε, «οι τρεις συνθέτες κάναμε τις καρδίες μας ένα με τα πιάνα μας, παίζουμε μαζί, Μαζί για το Παιδί». Ο Γιώργος Θεοφάνους έδινε τον τόνο και την ενέργεια με το πιάνο του χαρίζοντας δυνατές στιγμές στο κοινό.

Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους στη σκηνή μαζί με Ευρυδίκη, Χριστοφόρου, Demy, Βόσσου, Μάστορα, Ασλανίδου, Μπάση, Δάκη

Ο Χατζηνάσιος στο πιάνο με την Demy

Οι τρεις μεγάλοι συνθέτες άφησαν αξέχαστη την προχθεσινή βραδιά στο Ηρώδειο με μελωδίες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία, για τους σπουδαίους σκοπούς και την υλοποίηση των προγραμμάτων της Ένωσης.

Η Πρόεδρος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιωάννης Παπαδάτος και η Σίσσυ Παυλοπούλου

Θοδωρής Κυριακού & Δήμητρα Μπιθαρά-Κυριακού

Νινέτα Κασκαρέλη και Νινέτα Βαφειά

Άννα Χατζηνάσιου-Καπαρουνάκη & Χριστόφορος Καπαρουνάκης

Ειρήνη Νταϊφά και Χριστίνα Τσατσάκη

Νίνα Παπαϊωάννου, Ανδρεάς και Μιλένα Τσαβλίρη

O Ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός με τη σύζυγό του Έφη, και τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο

Μαρία Χατζηνάσιου, Άννα Χατζηνάσιου-Καπαρουνάκη, Γιώργος Χατζηνάσιος, Χριστόφορος Καπαρουνάκης

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!