ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Βράβευση της HOPEgenesis στα Healthcare Business Awards 2018!

Με μεγάλη επιτυχία και   για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν τα Healthcare Business Awards 2018 από το Health Daily και την Boussias Communications στο Anais Club στη Βαρυμπόμπη. Τα βραβεία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των φορέων, των οργανισμών και των επιχειρήσεων του κλάδου της Υγείας. Οι κατηγορίες των βραβείων καλύπτουν όλο το φάσμα της Υγείας και απευθύνονται μεταξύ άλλων και σε Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις.
Η HOPEgenesis ανάμεσα σε ένα μεγάλο αριθμό αξιόλογων υποψηφίων βραβεύτηκε με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Προσφορά στην Υγεία από ΜΚΟ». Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, οι οποίες παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο μέσω της δράσης τους για τη βελτίωση της Υγείας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επενδύουν καθημερινά με τις πράξεις τους στην υποστήριξη του στόχου «Καλή Υγεία & Ευημερία».
«Το βραβείο αυτό αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση για το έργο μας μέχρι σήμερα. Η HOPEgenesis θα συνεχίσει να εργάζεται ώστε να φέρει την ελπίδα σε περισσότερες ακριτικές περιοχές της Ελλάδας και να βοηθήσει στην ανατροπή της υπογεννητικότητας.» δήλωσε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HOPEgenesis, Δρ Στέφανος Χανδακάς.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ HOPEgenesis στα HEALTHCARE BUSINESS AWARDS

 

It’s good to know: Η HOPEgenesis είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2015 με στόχο τη μεταβολή του κλίματος της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας την οικονομική στήριξη των γυναικών που κατοικούν σε ακριτικά νησιά και απομονωμένες περιοχές της χώρας και επιθυμούν να τεκνοποιήσουν ή κυοφορούν ήδη. Από το 2015 έχει υποστηρίξει 41 γυναίκες κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών να φέρουν στη ζωή 43 παιδιά, ενώ τους επόμενους μήνες αναμένονται να γεννηθούν άλλα 31 μωρά με την αρωγή της HOPEgenesis. Το πρόγραμμα της HOPEgenesis έχει «υιοθετήσει» 37 ακριτικά νησιά και 130 απομακρυσμένα χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα κάθε εγκυμονούσας που κατοικεί μόνιμα σε αυτές τις περιοχές.

error: Content is protected !!