ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Treasure Box στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Το Treasure Box και η Αννίτα Παναγοπούλου θα υποδεχθούν και πάλι μαζί μας το καλοκαίρι με νέες δημιουργίες, καθώς και αυτές που τόσο έχουμε αγαπήσει και θέλουμε οπωσδήποτε να εμπλουτίσουμε!
Κάθε κόσμημα έχει να πει μια μικρή ιστορία, έχει εμπνευστεί από ένα ποίημα, από μια στιγμή της καθημερινότητας, από ένα έργο τέχνης, από τις ομορφιές της Ελλάδας, από μικρές ή μεγάλες αφορμές. Ένα σκίτσο μετατρέπεται σε κόσμημα και η εξέλιξη του κρύβει όλη τη χαρά της δημιουργίας.
Τα κοσμήματα είναι από χρυσό και ασήμι και συνδυάζονται με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες. Η ομάδα που σήμερα αποτελεί το Treasure Box εστιάζει πάντα στον πρωτότυπο σχεδιασμό και στα υλικά υψηλής ποιότητας.
Πολύ σύντομα θα μπορείτε να αποκτήσετε τις δημιουργίες του Treasure Box από το eshop του Brand που ετοιμάζεται www.treasurebox.gr


Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!