ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Antonia Karra στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Όταν το χόμπι γίνεται πάθος και η αγάπη για το κόσμημα παίρνει σχήμα και μορφή, φυτεύεται ο πρώτος σπόρος που οδηγεί στην επιτυχία. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση στο κόσμημα και εφαρμόζοντας μια ειδική τεχνική που έμαθε από τη γιαγιά της, η Ελληνίδα σχεδιάστρια Αντωνία Καρρά ξεκίνησε να πλέκει τα πιο περίτεχνα κοσμήματα, ταξιδεύοντας τον κόσμο μέσα από τις δημιουργίες της.

Η σειρά των ιδιαίτερων κοσμημάτων της εμπλουτίστηκε και με καινούργιες τεχνοτροπίες και υλικά, όπως ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους, τα οποία γρήγορα αγκαλιάστηκαν από το κοινό αλλά και διεθνείς σχεδιαστές και fashion icons. Τις δημιουργίες της έχουν φορέσει η Diane Von Furstenberg, η Iris Apfel, η Georgina Chapman, η Elisa Sednaoui, η Lynne Renee και προσφάτως η εκρηκτική Adriana Lima, εκτοξεύοντας την επιτυχημένη πορεία της στο εξωτερικό, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη, Τζένη Μπαλατσινού, Βίκυ Καγιά, η Ράνια Θρασκιά, η Μαρία Σολομού, η Δήμητρα Γάλανη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και οι fashion bloggers Style Heroine και Shoprano The Blog.

Σήμερα, μόλις τέσσερα χρόνια μετά το ξεκίνημά της, μετράει 70 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και συνεργασίες με σχεδιαστές και οίκους παγκοσμίου εμβέλειας όπως Zeus & Dione, Τοms, Melissa Odabash, Emanuella Swimwear, Manebi κ.α..

Παντρεύοντας την Ελλάδα με μία πληθώρα πολιτισμών, τα κοσμήματα της Αντωνίας Καρρά πωλούνται σήμερα διεθνώς σε μία σειρά από δημοφιλή καταστήματα.

Η φετινή της collection, Mykonos Collection, είναι εμπνευσμένη από την κυκλαδίτικη ομορφιά και τη “μαγεία” της κοσμοπολίτικης αύρας του συγκεκριμένου νησιού.

Η ίδια, θέλοντας να εξελίξει το ταλέντο της, παρακολούθησε ένα εξειδικευμένο workshop στη διεθνούς φήμης σχολή Saint Martins του Λονδίνου και συνεχίζει πλέον την παράδοση με νέες ιδέες, ικανότητες και ακόμη μεγαλύτερο πάθος.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!