ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Maya Zoulovits στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Αν και το φέτινο καλοκαίρι έχει κάνει ηδη αισθητή τη παρουσία του, οι δημιουργίες της Μάγιας Ζούλοβιτς παραμένουν διαχρονικές και πάντα ιδανικές για κάθε εποχή και κάθε περίσταση.

Με πρωταγωνιστή τις πολύχρωμες, πολύτιμες πέτρες και υλικά οπως τον χρυσό η σχεδιάστρια θέτει τα layers ως την απόλυτη τάση αυτής της σαιζόν. Δυο και τρια κολιε φορεμένα παράλληλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη καθώς και σκουλαρίκια evil eyes, spiders, tears, είναι μερικά απο τα αναμφισβήτητα trends της εποχής.

Όλα αυτά τα excluxively designed κομμάτια μπορούν να γίνουν δικά σας μονάχα με ενα κλικ στο eshop του Maya Zoulovits Workshop.

Για τους λάτρεις των εξορμήσεων όμως ολες οι συλλογές της Μάγιας παρουσιάζονται στα δυο workshops στη Κηφισιά αλλα και στο Ναύπλιο, καθώς και πολλά ακόμα αξεσουάρ για το τελικό ultra summery look σας.

Μάγια Ζούλοβιτς

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!