ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

 To TR3IS στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

To TR3IS αποτελεί ένα fashion & culture platform που διαμορφώθηκε με αγάπη για τη μόδα και το στυλ και ειδικεύεται στη δημιουργία και συλλογή αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αισθητικής.


Ξεκινώντας πριν από τέσσερα χρόνια με σανδάλια, τσάντες και πετσέτες, η γκάμα εμπλουτίστηκε σύντομα με τα ιταλικά μαγιό WIKINI_WOXER που τόσο αγαπήσατε. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, την Ιταλία και το Bali αξιοποιώντας την τεχνογνωσία για την παραγωγή αυθεντικών, ιδιαίτερων αξεσουάρ με υψηλής ποιότητας υλικά.

Φέτος μέσα από το TR3IS σας παρουσιάζουμε την νεα συλλογή των μαγιό, η οποία αποτελείται από floral, γεωμετρικά αλλά και ριγέ prints, πάντα στη γνωστή συσκευασία μαρμελάδας.

Ακολουθεί μία σειρά απο mules σε glossy χρώματα και τα γνωστά πια σανδάλια TREIS, σε διάφορα χρώματα και υλικά, που φιλοδοξούν να είναι η κομψή επιλογή σε κάθε σας βήμα.
Επίσης έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στη συλλογή μας τα καπέλα της ΕΛΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ καθώς και τα All Day Clutches της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ.
Στόχος του TR3IS είναι να μετατρέψει το πάθος της ομάδας μας για τα αξεσουάρ σε μια δημιουργική δράση και να προσφέρει επιλογές που θα αγαπήσετε και θα αξιοποιήσετε όσο κι εμείς.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!