ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Treasure Box στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice!”

To Treasure Box επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά στο φετινό διήμερο The Pop Up Project και παρουσιάζει ένα γούρι που θα γίνει το απόλυτο must-have, μέσα από τις 9 μούσες που θα μας εμπνεύσουν το 2019!

Οι 9 μούσες ήταν προικισμένες με ξεχωριστές χάρες η κάθε μια. Και αυτές τις χάρες έδιναν γενναιόδωρα στους ανθρώπους για να γίνουν πιο πλούσιοι στην σκέψη και τα συναισθήματα, να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους.
Κάθε μια είχε ένα σύμβολο που τη χαρακτήριζε και με βάση αυτά τα σύμβολα έχει φιλοτεχνηθεί το γούρι.


Τερψιχόρη η μούσα του χορού με σύμβολο την λύρα… Καλλιόπη η μούσα της επικής ποίησης με σύμβολο τη γραφίδα…. Θάλεια η μούσα της κωμωδίας με σύμβολο την κωμική μάσκα… Ουρανία η μούσα στης αστρονομίας με σύμβολο την υδρόγειο… Μελπομένη η μούσα της τραγωδίας με σύμβολο την τραγική μάσκα… Κλειώ η μούσα της ιστορίας με σύμβολο τον πάπυρο… Πολύμνια η μούσα των ιερών ύμνων με σύμβολο τα σταφύλια… Ευτέρπη η μούσα της μουσικής με σύμβολο τις νότες… Ερατώ η μούσα της λυρικής ποίησης με σύμβολο την κιθάρα…

Με την ευχή να μας βοηθήσουν να βρούμε τον δικό μας προορισμό τη νέα χρόνια και να μας εμπνεύσουν για νέα ξεκινημάτα.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο eshop treasurebox.gr και φυσικά στοThe Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!