ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η imisi collection στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice!”

Η imisi collection ξεκίνησε από μια ιδέα που συναντήθηκε με έναν ελληνικό μύθο, σύμφωνα με τον οποίο η μαμή Αριάδνη έδενε ένα κορδελάκι στο χέρι κάθε βρέφους, που έφερνε στον κόσμο. Όσα από τα παιδιά αυτά κράτησαν το κορδελάκι τους στην ενήλικη ζωή τους, και συναντήθηκαν με άλλα που έκαναν το ίδιο, βρήκαν το άλλο τους μισό, στη φιλία ή την αγάπη.

Έτσι δημιουργήθηκαν πρώτα τα imisi bracelets, που πολύ γρήγορα κατάφεραν να γίνουν μόδα. Το καθένα με μια μοναδική φράση, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε ποιος φοράει μια άλλη φράση που ταιριάζει με τη δική μας, κι έτσι να βρούμε το άλλο μας μισό!

Η συνέχεια ήρθε με τσάντες, πετσέτες και τσάντες θαλάσσης, χειροποίητα γυαλιά ηλίου, επίχρυσα και επάργυρα pendants με «κέντημα» στο μέταλλο, ιδιαίτερα γούρια για το 2019, αρωματικά κεριά σε κούπες εμαγιέ και άλλα accessories, όλα με τη μοναδική φράση imisi που μας οδηγεί στους ανθρώπους που ταιριάζουμε!

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!