ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Magdalene D στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”!

Και τι σημαίνει δουλεύω με αγάπη;
Σημαίνει να υφαίνεις με κλωστές που τραβάς από την καρδιά σου, σα να’ταν να φορέσει το ύφασμα αυτό η αγαπημένη σου ψυχή.
K H A L I L  G E B R A N      Ά ρ α β α ς   π ο ι η τ ή ς

“Αυτές οι λίγες λέξεις περιγράφουν με ακρίβεια τον τρόπο που δουλεύω. Μ’αρέσει να φτιάχνω ρούχα μοναδικά, εμπνευσμένα, με στιλ, όχι μαζικά. Μ’αρέσει να χρησιμοποιώ υφάσματα ποιότητας, να τα ράβω, να τα αγγίζω, να τα μυρίζω. Μ’αρέσει το κάλεσμα της έμπνευσης όταν κολυμπὠ στην ανοιχτἠ, γαλἀζια θἀλασσα.
Μ´αρέσουν οι άγρυπνες νύχτες που οδηγούνται από την εμμονή μου να τελειώσω μια δημιουργία.
Αγάπη, πάθος, χαρά, αισθησιασμός, είναι η αύρα των ρούχων μου. Θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας…”


Ποιότητα, κομψότητα, διαχρονικότητα, είναι οι βασικοί άξονες του fashion brand MagdaleneD  που δημιούργησε η σχεδιάστρια Μαγδαλήνη Δρούμπουλα.
Ρούχα μοναδικά που ράβονται ένα – ένα από έμπειρες μοδίστρες, με τα καλύτερα υφάσματα της Ελληνικής αγοράς.
Στόχος του brand MagdaleneD είναι η ανάδειξη της θηλυκής πλευράς κάθε σύγχρονης γυναίκας, με ρούχα που έυκολα μπορούν να συνδιαστούν και να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.


Τις δημιουργίες Magdalene D μπορείτε να τις βρείτε στο E-Shop www.magdalened.com. Το brand πιστό στις αξίες της ποιότητας και της διαφορετικότητας σας προσφέρει την επιλογή Custom Fit. Αν επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας με την Custom Fit διαδικασία , η σχεδιάστρια σας προτείνει πιθανές διαφοροποιήσεις που μπορούν να γίνουν στις MagdaleneD δημιουργίες, βάση των προσωπικών σας αναγκών.


Black Light ονομάζεται η MagdaleneD συλλογή για τον χειμώνα 18/19 και πράγματι είναι ένα παιχνίδι ανάμμεσα στο σκοτάδι και το φως.
Εντυπωσιακές μαύρες κάπες τονισμένες από εκρηκτικές παγιέτες, μεταξωτά σατέν πουκάμισα με φίνες  λεπτομέρειες, δίνουν το στίγμα του brand. Διακριτική πολυτέλεια που μας συνοδεύει από το πρωί έως το βράδυ και αναδεικνύει τη θηλυκότητα μας.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!