Τα υπέροχα flat shoes της Elli Lyraraki στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice!”

25/11/2018 • GET

Η Έλλη Λυραράκη, συστήνεται για πρώτη φορά στο The Pop Up Project: “Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα Μουσική στο Εθνικό ωδείο και Διακόσμηση για τις ανάγκες της οικογενειακής μας επιχείρησης .
Πρίν απο 8 χρόνια μετακομίσαμε με τον άντρα μου στη γενέτειρα του, τα Χανιά. την υπέροχη αυτή πολη που φημίζεται για την κατασκευή των δερμάτινων τουριστικών σανδαλιών της.

Ο σύζυγος μου ήξερε και αγαπούσε την τέχνη αυτή, έτσι με παρακίνησε να ξεκινήσουμε το δικο μας εργαστήριο κατασκευής σανδαλιών, όπου θα φτιάχναμε όμως κάτι πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό, θα ανεβάζαμε τον πήχη πιο ψηλά, για να απευθυνθούμε σε μεγαλύτερες αγορές.

Έτσι, δημιουργήσαμε καινούργια σχέδια, πιο σύγχρονα, χρησιμοποιήσαμε πιο ιδιαίτερα δέρματα και προσπαθήσαμε να προωθήσουμε τη δουλειά μας σε ολη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Μετά τα σανδάλια ακολούθησαν τα χειροποίητα δερμάτινα μοκασίνια, τα μοναδικά δερμάτινα χειροποίητα σκουλαρίκια, και φέτος, φτιάξαμε τις πρώτες δερμάτινες  τσάντες της συλλογής μας για την Άνοιξη του 2019. Πλέον, προμηθεύουμε σανδάλια σε πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ τα χειροποίητα προιόντα μας έχουν φτάσει κυριολεκτικά σε όλο τον κοσμο. Από τα Χανιά στην Ευρώπη, από την Αμερική και τον Καναδά μεχρι την Νότια Κορεα και την Αυστραλία.

Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε, είναι πάρα πολύ δημιουργικό, ενώ κάθε μέρα φτιάχνουμε και κάτι καινούργιο, μιας που οι ιδέες δεν σταματούν ποτέ!

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είχα το δικό μου εργαστήριο και θα μπορούσα να σχεδιάζω και να φτιάχνω πράγματα που θα άρεσαν σε εμένα και θα είχαν τόση απήχηση σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Πριν από 8 χρόνια, όταν μετακόμισε η οικογένεια μας στα Χανιά, νόμιζα ότι όλα τελείωσαν, τουλάχιστον όλα όσα αφορούσαν την επαγγελματική μου καριέρα, αφού εγκατέλειψα την αγαπημένη μου δουλειά μου στην οικογενειακή επιχείρηση της Αθήνας.

Αποδείχθηκε όμως ότι όλα ξεκίνησαν εδώ!!
Ανακάλυψα με τη βοήθεια και την υποστήριξη του συζύγου μου ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε κρυμμένες δυνατότητες και ότι ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης, η ελληνική δημιουργικότητα μπορεί να τα καταφέρει!”.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή της Έλλης μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx

One Response to Τα υπέροχα flat shoes της Elli Lyraraki στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice!”

  1. μαιρη φωτοπουλου says:

    εχετε στοιχεια επικοινωνίας της κυρίας Λυραράκη?ευχαριστω!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons