ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Only for You στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice!”

H φετινή  συλλογή που σχεδίασε και υλοποίησε η Άντζυ Γεωργακοπούλου για την Only for You, διατηρεί όπως πάντα υψηλή ποιότητα και αισθητική!

Όπως κάθε χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μενταγιόν, βραχιόλι, μπρελόκ, καθώς και κερί σε λευκό γυάλινο pot με αρωματικό συνδυασμό Mediterranean figmonoi και black jasmine, με χρυσό μεταλλικό καπάκι, πάνω στο οποίο διακρίνεται το σχέδιο του Charm 2019.

Necklace: 35,00€

Bracelet: 25,00€

Key chain: 25,00€

Καλύπτοντας και την κατηγορία του επαγγελματικού δώρου,  η Only for You πρόσθέσε στη συλλογή της ξύλινη διακοσμητική κασετίνα και ξύλινη κασετίνα τράπουλας, με χάραξη το σχέδιο του Charm 2019.

Wooden box for cards: 30,00€

Αξίζει να σημειώσουμε πως και φέτος ηOnly For You, θα υποστηρίξει το έργο του σωματείου “Η Χαρά”, δωρίζοντας μέρος των εσόδων της σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Candle: 35,00€

Προσφέρετε και φέτος ένα ξεχωριστό δώρο σε εσάς, στους φίλους και τους συνεργάτες σας, επιλέγοντας το γούρι της “Only For You”, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx ??⭐

error: Content is protected !!