ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το ΤΙΚΤΟ στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

τίκτω_[tίkto] : (λόγ.) γεννώ1_α _[to give birth].

Το καλοκαίρι αποκτά ταυτότητα και λέγεται ΤΙΚΤΟ.
Η ιδέα γεννήθηκε από ένα παθιασµένο όνειρο: Nα συνδυαστεί το παραδοσιακό µε το σύγχρονο και να επιτρέψει στις γυναίκες να νιώσουν όπως είναι στα καλύτερά τους!

To ρήμα Τίκτω, περιέχει την ανεξάντλητη διάθεση για δημιουργικότητα, κάθε φορά κάτι νέο και μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα αποτέλεσμα επηρεασμένο από συναισθήματα, εικόνες και στιγμές που μπορεί να αισθανθεί ο καθένας.


Η 3η ΤΙΚΤΟ Spring/Summer 2018 Collection, ονομάζεται SunKissed.
Έμπνευσή της, το φως της Ελλάδας και το Ελληνικό καλοκαίρι. Είναι αυτός ο ήλιος που λησμονείς και θέλεις ξανά και ξανά.
Οι διακοπές για τις οποίες ανυπομονούμε και το χρόνο που χρειαζόμαστε για να αλλάξει η διάθεση.
Το καλοκαιρινό αεράκι, η αρμύρα στα χείλη, το σημάδι από το μαγιό μας, ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα καθώς χτίζουμε ένα κάστρο στην άμμο, οι καλοκαιρινοί εφήμεροι έρωτες.
Είναι όλα αυτά τα στοιχεία, που κάνουν το καλοκαίρι την αγαπημένη εποχή του χρόνου.

Η ελληνική συλλογή ΤΙΚΤΟ αφορά Premium Cover Ups, με βασικό χαρακτηριστικό τα ανάλαφρα υφάσματα και την ιδιαίτερη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα. Απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται άνετα, που επενδύουν σε άριστα υλικά και στις διακοπές θέλουν να βάζουν λίγα, ευκολοσυνδύαστα ρούχα στις βαλίτσες τους που μπορούν να φορεθούν from day to night. Γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που κυνηγούν το διαφορετικό και θέλουν να ξεχωρίζουν!

Οι γραμμές είναι αέρινες, ανάλαφρες, απλά αγκαλιάζουν το σώμα και κολακεύουν τη σιλουέτα. Τα patterns τραβούν την προσοχή και οι πρώτες ύλες top quality σε cotton jersey, λινό, κ.α.

Σημαντικό είναι και το Totally Made in Greece concept, που μας κάνει περήφανους με το να δίνουμε ευκαιρίες συνεργασίας στον τόπο μας και όλοι μαζί να απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα.

Το ΤΙΚΤΟ προσδοκά να καθιερωθεί σαν το αγαπημένο καλοκαιρινό brand που θα εμπλουτίζει κάθε χρόνο τη συλλογή του με νέα σχέδια και προτάσεις έκπληξη, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα TIKTO Total Summer Look!

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!