ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι Αμπελώνες του Tsantalis θα μας κεράσουν στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Άλλος ένας λόγος που τα The Pop Up Projects είναι τόσο ξεχωριστά και γίνονται το απόλυτο talk-of-the-town είναι τόσο λόγω των κορυφαίων συνεργασιών μας όσο και πως είναι φροντισμένη στην εντέλεια από την μεγαλύτερη έως την πιο μικρή λεπτομέρεια. Και πως τα πάντα λειτουργούν έτσι, ώστε να είμαστε σε θέση να σας υποδεχθούμε, όπως θα σας υποδεχόμασταν σπίτι μας. Και ας μιλάμε για χιλιάδες κόσμου…
Έτσι, ανάμεσα σε όλα, θέλουμε οι ετικέτες του κρασιού που σας προσφέρουμε να είναι το ίδιο ξεχωριστές, και η θερμοκρασία στους σωστούς βαθμούς!

Για το The Pop Up Project “Take me to the Beach”, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, οι Αμπελώνες Τσάνταλη επέλεξαν για εσάς τον “Έμμετρο” λευκό, “Τραγανό, σκερτσόζικο και δροσερό είναι αυτό το νεοεμφανιζόμενο blend από Sauvignon Blanc, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά. Το στόμα πάντως θέλει 2-3 χρόνια για να στρογγυλέψει και να ομογενοποιηθεί”, καθώς επίσης και την αντίστοιχη ετικέτα στο απαλό ροζέ του σολομού, όπου στη μύτη αρώματα φρούτων του δάσους (μύρτιλου) και λουλουδιών (βιολέτας). Στο στόμα ξηρό με γεύσεις από φράουλα και ρόδι. Δροσιστική οξύτητα που προσδίδει ισορροπία και φρεσκάδα. Επίγευση μέτριας διάρκειας.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που αναζητούμε ένα ποτήρι λευκό ή ροζέ κρασί, είτε σαν απεριτίφ, είτε συνοδεύοντας το φαγητό μας. Τα αρώματα του κρασιού, η φρεσκάδα και η οξύτητά του είναι ορισμένα από τα στοιχεία που κάνουν ευχάριστη την κατανάλωσή του, έχοντας πάντα ως βασική προϋπόθεση τον σωστό συνδυασμό με το φαγητό, δίπλα στο οποίο θα σταθεί.
Υπάρχουν δε κάποιες ποικιλίες και κάποια χαρμάνια που μοιάζουν να δημιουργήθηκαν για αυτή την εποχή. Πίσω από τις ετικέτες « Έμμετρος Λόγος» από την Tsantali για παράδειγμα, τόσο για το λευκό όσο και για το ροζέ, βρίσκονται κάποιες τέτοιες ποικιλίες.
Στο λευκό της σχετικά νέας σειράς θα βρούμε ένα χαρμάνι Sauvignon blanc, Ασύρτικου και Μαλαγουζιάς, τραγανό και με δροσερή οξύτητα, που ξεχωρίζει για τα αρώματά του, αλλά και την ορυκτότητα που του δίνει το Ασύρτικο. Το λευκό « Έμμετρος Λόγος» θα το συνδυάσουμε υπέροχα με σαλάτες, ψαρικά και θαλασσινά.
Το ροζέ «‘Εμμετρος Λόγος» είναι ένα blend της βορειοελλαδίτικης ποικιλίας Ξινόμαυρο και της διεθνούς Syrah. Κομψό, με απαλό, φίνο ροζέ χρώμα, είναι ιδιαίτερα δροσιστικό και ταιριάζει εξαιρετικά με μαγειρεμένα λαχανικά, τυριά και βέβαια τα καλοκαιρινά πιάτα θαλασσινών και ψαρικών.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, να δούμε από κοντά τις καλύτερες SS18 δημιουργίες των Ελλήνων designers & brands, και να πιούμε στο καλύτερο καλοκαίρι του κόσμου, στο Ελληνικό καλοκαίρι!

Join us!

error: Content is protected !!