ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Ba roos στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Ba roos σημαίνει «υπέροχα» στα χαβανέζικα, όπως ακριβώς πρέπει να αισθάνεται κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται να επιλέξει το μαγιό της για το καλοκαίρι, και αυτό πετυχαίνουν τα Baroos Swimwear.

Πίσω από αυτό το νέο και πολύ ζωντανό brand βρίσκεται ένα δυναμικό δίδυμο, η Κέλλυ και η Κατερίνα οι οποίες αποφάσισαν να συνδυάσουν τις γνώσεις τους στο σχέδιο και στη γραφιστική με την αγάπη τους για τη μόδα και να σχεδιάσουν μαγιό που διακρίνονται για τα ξεχωριστά prints και τις καθαρές γραμμές τους που αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα.

Η φετινή συλλογή των Baroos έχει τον τίτλο «Μαδαγασκάρη» και είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της χώρας και τις εναλλαγές των τοπίων της. Η συλλογή αποτελείται από μαγιό σε ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς που τονίζονται από γεωμετρικά prints. Παράλληλα αναγνωρίζοντας τη σημασία των καλών υλικών στην εφαρμογή ενός μαγιό, τα Baroos Swimwear έχουν επιλέξει εξαιρετικής ποιότητας αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον ανακυκλώσιμα υφάσματα, στηρίζοντας το ηθικό εμπόριο-(Ethical Fashion).

Όποια και αν είναι η επιλογή σας το σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσετε αφού τα prints των Ba roos Swimwear δεν θα τα βρείτε αλλού! Σχεδιάζονται αποκλειστικά από τις δημιουργούς του brand και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τα Ba roos μοναδικά.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι ελληνικό!

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!