Το The Pop Up Project “Let’s Meet Again” θα έχει την γεύση Sorbet Exotic!

08/06/2021 • THE POP UP PROJECT

“Ποια γεύση ονειρεύεστε να αφήσει στα χείλη το The Pop Up Project “Let’s Meet Again”?” μας ρώτησε σε στο ένα και μόνο call που κάναμε με τα πιο αγαπημένα μας Ελληνικά Παγωτά -ποτέ δεν χρειαζόμαστε πάνω από μία ατάκα για να συνεννοηθούμε με την αγαπημένη ομάδα της Kayak. “Εξωτική… Απόλυτα εξωτική, δροσερή και φρουτένια γεύση, ίσως mango, passion fruit, lime, καρύδα, πορτοκάλι…” της απαντήσαμε όσο ονειρευόμαστε το φετινό μας καλοκαίρι, και η Kayak, μας αφιέρωσε το Sorbet Exotic, για να σας υποδεχθούμε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Πέμπτη 17 & την Παρασκευή 18 Ιουνίου, στον ηλιόλουστο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

To καλοκαίρι θέλει χρώμα, γεύση και ένταση. Θέλει ένα φρούτο σε μορφή παγωτού!
Τα sorbet kayak έχουν φυσική, δροσερή, φρουτένια, γεύση, γεμάτη βελούδινη υφή με επίγευση που σου καρφώνεται στη μνήμη και σε κάνει να θυμάσαι την ημέρα, την περίσταση και τι φόραγες, με ποιον ήσουν και τι έλεγες.
Είναι φτιαγμένα από φυσικά φρούτα και αγνά υλικά προσφέρουν στον οργανισμό γερές δόσεις ενέργειας και σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση του θέλω ένα παγωτό αλλά δεν θέλω να χαλάσω τη δίαιτα. Σε αντίθεση με τα παγωτά, περιέχουν ελάχιστα (ή και καθόλου) λιπαρά και επιπλέον διατηρούν σε μεγαλύτερο βαθμό τα θρεπτικά συστατικά τους. Τα σορμπέ της kayak φτιάχνονται από τη σάρκα (πούλπα) των φρούτων. Tα φρούτα όπως και όλα τα συστατικά που επιλέγονται για την κάθε συνταγή kayak είναι με γνώμονα την ποιότητα και την γνησιότητα της προέλευσης τους.


Τρως ένα σορμπέ φράουλα και νοιώθεις ότι τρως το πραγματικό φρούτο ή το σορμπέ λεμόνιβασιλικός και «ακούς» το βασιλικό και ταυτόχρονα νοιώθεις τη δροσιά του λεμονιού. Η γεύση γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική λόγω της χαμηλής διόγκωσης που η kayak τηρεί αυστηρά σε όλη της διαδικασία παραγωγής. Γι’ αυτό και μια κουταλιά αρκεί για να καταλάβεις την δύναμη της φρουτένιας γεύσης. Φέτος, δοκιμάσαμε τη νέα ανατρεπτική πρόταση της kayak το sorbet exotic το οποίο δοκιμάσαμε και μας έκανε να συμφωνήσουμε για άλλη μια φορά ότι η kayak ξεπέρασε τον εαυτό της. Μια μοναδική γεύση που συνδυάζει αρμονικά διάφορα εξωτικά φρούτα όπως mango, passion fruit, lime, καρύδα και δένουν αρμονικά με το πορτοκάλι. Μια γεύση που θα μας κάνει να συμφωνήσουμε ότι η kayak υπερέχει γευστικά και οπτικά με τη γκάμα των sorbet από όλες τις εταιρείες παγωτού.

Δεν είναι παγωτό είναι παλέτα …. Είναι αναμνήσεις…. είναι καλοκαίρι.

Είναι το καλύτερο καλοκαίρι, το 🧿 Ελληνικό, το οποίο θα γιορτάσουμε στον ηλιόλουστο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, μέσα από το The Pop Up Project “Let’s Meet Again” και τις Resort συλλογές των 50 Ελλήνων designers & brands! Είναι το καλοκαίρι που θα έχει γεύση Sorbet Exotic. Σας περιμένουμε να την γευτούμε όλοι μαζί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons