Οι 2k10 Creations της Κατερίνας Καμίση στο “The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

08/06/2021 • THE POP UP PROJECT

Τα Χριστούγεννα οι plexi-glass μπάλες της έγιναν το απόλυτο talk-of-the-town -δεν μπορεί να μην το θυμάστε- ενώ οι personalized art de la table κατασκευές της πρωταγωνίστησαν στο instagram μέσα από τις φωτογραφίες από τις πιο κομψές τραπεζαρίες της πόλης! Οι καλοκαιρινές συλλογές της  Κατερίνας Καμίση, θα αποτελέσουν για άλλη μία φορά πηγή έμπνευσης για τα ομορφότερα καλέσματα σε βεράντες και στα εξοχικά μας, και φυσικά για τα δώρα που θα προσφέρουμε στα καλοκαιρινά καλέσματα μας!


Ολοκληρωμένη την συλλογή με την υπογραφή της  2k10 Creations θα την βρείτε στο The Pop Up Project Let’s Meet Again, που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 17 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Φέτος το καλοκαίρι θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα της συλλογή με τσάντες!

Το The Pop Up Project και η Κατερίνα Καμίση σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό!

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ, στον ηλιόλουστο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

One Response to Οι 2k10 Creations της Κατερίνας Καμίση στο “The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

  1. Christy O’Brien says:

    Kalimera!
    I just want to say the hat designs are marvelous, bravo! Does the designer that painted the black hat with white graphic symbols have a name & website? I would love to view & possibly ordered.
    Efharisto!
    Christy O’Brien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons