ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το στεφάνι της φετινής Πρωτομαγιάς!

Όσα χρόνια γνωριζόμαστε με την Αντουανέτα Κουτσουράδη -όσα ακριβώς συνεργαζόμαστε κιόλας τόσο για το Fay’s Control όσο για το The Pop Up Project δημιουργώντας μικρά θαύματα κάθε φορά- είναι αυτή που μου φέρνει το στεφάνι της Πρωτομαγιάς. Είτε βρίσκομαι στην πόλη, είτε στο νησί (τις περισσότερες μάλλον χρονιές), είτε το δημιουργεί μόνη της, είτε το φτιάχνουμε παρέα, το στεφάνι έχει πάντα τον ενθουσιασμό και την υπογραφή της. “Αντουανέτα μου μην μπαίνεις σε κόπο, δεν έχει νόημα, φεύγω για Σπέτσες…” της είχα πει θυμάμαι την χρονιά που ήθελε να μου φτιάξει ένα υπέροχο στεφάνι από κομψά Αμάραντα, αλλά η ίδια επέμενε να το πάρω μαζί μου “Εγώ θα σου το φτιάξω και θα δεις, θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια να στολίζει το σπίτι στις Σπέτσες. Όσο πιο πολύ μαραίνονται τα Αμάραντα τόσο πιο όμορφα γίνονται…”.

Tο Στεφάνι από Αμάραντα της Πρωτομαγιάς του 2017, ακόμα στολίζει το σπίτι στις Σπέτσες…

Και το Στεφάνι από Αμάραντα της Πρωτομαγιάς του 2017, ακόμα στολίζει το σπίτι στις Σπέτσες…


Είναι μία από αυτές, τις μικρές γλυκές παραδόσεις και το Πρωτομαγιάτικο στεφάνι από ολόδροσα λουλούδια της συλλογής της Antoinetta Koustsouradi, το οποίο φέτος, στο τέλος της lock down περιόδου,  κουβαλάει στα χρώματα και στα αρώματα του πολλά περισσότερα από όσα ήδη συμβολίζει.

Αυτές οι σκέψεις με πλημμύρισαν χθες το πρωί, όταν μου χτύπησε το κουδούνι η φίλη μου, για να μου φέρει το φετινό στεφάνι, που φέτος έχει στολίσει με μικρά μπουκέτα από χαμομήλια. “Better days are just around the corner!” μου είπε αντί καλημέρας, και αντί για το καθιερωμένο πεταχτό φιλί, ακουμπάει στην αγκαλιά μου το πιο όμορφο στεφάνι!

Το φετινό μου στεφάνι

Πόσες χρονιές, πόσα στεφάνια έχουμε πλέξει παρέα… Στο αγαπημένο flower shop της στην Κηφισιά, άλλη χρονιά στο μοναστηριακό τραπέζι του Amaryllis, σε μαγικό κήπο της Φιλοθέης, έως και στις Σπέτσες έχουμε βγει παρέα και ψάχναμε για τα ομορφότερα άγρια λουλούδια.

Better days are just around the corner!

Φέτος θα είναι μία διαφορετική Πρωτομαγιά. Και τα στεφάνια της Αντουανέτας τα έχουμε περισσότερη ανάγκη από κάθε άλλη χρονιά.

Παραγγείλετε το δικό σας στεφάνι!

Παραγγείλετε της εδώ το δικό σας  ή καλέστε την στο 21 0801 0395 και αφήστε το στεφάνι της να συμβολίσει φέτος τις καλύτερες ημέρες που έρχονται, και είναι όλες πλέον πολύ κοντά μας.

error: Content is protected !!