ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το «Μαζί για το Παιδί» τίμησε τους “Αφανείς” Πρωταγωνιστές!

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του «Μαζί για το Παιδί», όπου τιμήθηκαν για το έργο τους και την προσφορά τους οι “Αφανείς” Πρωταγωνιστές που στηρίζουν το έργο της Ένωσης. Τα «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής» τα απένειμε η κυρία Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Βραβεία της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”

Το κοινό χειροκρότησε θερμά την κυρία Αλίκη Τσιαμούρα για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά της στην κοινωνία της Δράμας και τον κύριο Λεωνίδα Κουρσούμη ο οποίος συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την προσωπική του ιστορία. Όπως τόνισε στον λόγο της η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»: «Εξυμνούμε την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς» «Μια ξεχωριστή και συγκινητική ημέρα για την οικογένεια της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι η σημερινή. Η ημέρα των Βραβείων «Μαζί για το Παιδί». Η φιλοσοφία της εκδήλωσης είναι να εξυμνήσει την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς». Τα βραβεία «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής», απονέμονται σε προσωπικότητες που έχουν προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο και με τον τρόπο ζωής τους είναι παράδειγμα για όλους εμάς», είπε κατά τον χαιρετισμό της η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το κοινωνικό αποτύπωμα της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης.

Η Πρόεδρος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, κατά τον χαιρετισμό της

Στο πλαίσιο της τελετής τιμήθηκαν χορηγοί, πρεσβευτές, εθελοντές και ΜΜΕ που στήριξαν το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Εβελίνα Πετράκη και Κρίστυ Χατζηνικολάου

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν: η «πρέσβειρα» της Ένωσης, Δούκισσα Νομικού και οι καλλιτέχνες Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους και Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η δημοσιογράφος, Σία Κοσιώνη, παρουσίασε την εκδήλωση των Βραβείων της Ένωσης

Ο Γιώργος Θεοφάνους με την Όλγα Βενετσιάνου και τον Βασίλη Πορφυράκη “έντυσαν” μουσικά τον επίλογο της εκδήλωσης

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ευρωκλινική Παίδων, Ιωάννης Παπαδάτος με την Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Άννα Μπενάκη

Η Δούκισσα Νομικού παραλαμβάνει την τιμητική της διάκριση ως «Πρέσβειρα» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» από την Μάρθα Βερνίκου μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης

Η Αλίκη Μαρτίνου παραλαμβάνει τιμητική διάκριση από την Έρρικα Οικονόμου, Γενική Γραμματέα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Γιώργος Χατζηνάσιος και Αλεξάνδρα Μαρτίνου Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Ο Σταμάτης Μητούσης, η Ιωάννα Λαΐου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος-οι ραδιοφωνικοί Mappes του Ρυθμού 949 FM με την Πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Ο επίλογος της εκδήλωσης ήταν μελωδικός. Ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους μετά την τιμητική του διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» έπαιξε στο πιάνο το τραγούδι που έχει συνθέσει με τίτλο «Σ’αγαπώ».

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!