ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όταν ένα πρώην σιδηρουργείο στα Πετράλωνα μεταμορφώνεται σε “Best Industrial Venue”!

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η Γκαλερί Ζουμπουλάκης τιμήθηκε με δύο βραβεία από τα Venue Awards 2020.
Οι υποψηφιότητες της Γκαλερί αφορούσαν το χώρο ‘Multiple Event Loft’, ο οποίος κέρδισε το Gold βραβείο στην κατηγορία ‘Best Industrial Venue’ και το Silver, στην κατηγορία ‘Best Renovated Venue’. Πρόκειται για ένα πρώην σιδηρουργείο στα Πετράλωνα, που έχει εξελιχθεί σε ένα ζωντανό πολυμορφικό σημείο, ιδιαίτερης αισθητικής αξίας και μινιμαλιστικής γραμμής, ειδικά διαμορφωμένο για να φιλοξενεί πολλαπλές εκδηλώσεις.


Ο βασικός λόγος της σημαντικής διάκρισης ήταν φυσικά το γεγονός ότι ο χώρος συνδυάζει αρμονικά τη σύγχρονη τέχνη και το βιομηχανικό design με παλιά έπιπλα, συλλεκτικά αντικείμενα και σπάνια κομμάτια από την ελληνική παράδοση.


Τα δύο βραβεία παρέλαβαν η Δάφνη και ο Θοδωρής Ζουμπουλάκης, οι οποίοι δήλωσαν από κοινού: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευση, καθώς η ιδέα που είχαμε να διαμορφώσουμε ένα παλιό κτίριο για χάρη της τέχνης, βρίσκει πολλούς θαυμαστές. Το Multiple Event Loft λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια ως χώρος θεματικών εκθέσεων και επιλεγμένων συνεργασιών και έχει αποτελέσει σημείο συγκέντρωσης για το φιλότεχνο και συλλεκτικό κοινό της Αθήνας».

error: Content is protected !!