ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Θρίαμβος για τη παράσταση της Μεγάλης Κυρίας της μουσικής, που τραγούδησε για την “Ελπίδα”!

Θρίαμβος για τη μοναδική παράσταση που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Η Μαρινέλλα παρουσίασε με τεράστια επιτυχία μία ιδιαίτερη παράσταση, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου γνώρισε την αποθέωση!

Θρίαμβος για τη μοναδική παράσταση που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Μιχάλης Κουινέλης, Ήβη Αδάμου, Μαρινέλλα, Κώστας Μακεδόνας

Η Μεγάλη Κυρία της μουσικής παρουσίασε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με διαχρονικές επιτυχίες, με συγκλονιστικές εκτελέσεις κι ερμηνείες, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη και με τον Αλέξιο Πρίφτη να διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών. Ο θρίαμβος επισφραγίστηκε από το κοινό που στο τέλος της παράστασης χειροκροτούσε όρθιο με ενθουσιασμό!

Μαρινέλλα, κύριος Γιώργος Νανούρης – Σκηνοθέτης της παράστασης, κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη – Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μετά τον θρίαμβο της πρώτης παράστασης ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Όσοι, λοιπόν, δεν μπόρεσαν να απολαύσουν την Μαρινέλλα στην μεγαλειώδη αυτή μουσική παράσταση μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους για τη νέα παράσταση, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ

ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΜΑΝΕΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

ΖΑΝΕΤ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ, ΖΕΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ, ΛΙΖΑ ΤΑΝΕΣ, ΚΑΡΕΝ ΜΑΥΡΙΔΗ, ΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

ΝΤΕΛΑ ΡΟΥΝΙΚ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΒΙΛΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

ΣΟΦΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, ΜΑΡΙΤΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

ΑΛΙΚΗ ΚΕΛΑΪΔΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΝΤΙΝΑ ΠΡΙΤΣΙΒΕΛΗ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Μανώλης Χιώτης

error: Content is protected !!