ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Μια αστραπή η ζωή μας… μα προλαβαίνουμε”: Η ξεχωριστή συναυλία του Γιώργου Λαιμού για το MDA Ελλάς!

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς, ο Γιώργος Λαιμός μαζί με τον Άκη Δείξιμο, την Ιουλίτα Μωσαΐδου και την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, έδωσαν μία ξεχωριστή συναυλία στηρίζοντας το MDA Ελλάς – Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομϊκές παθήσεις.

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ, ME THN ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ MDA ΕΛΛΑΣ

Οι θεατές απόλαυσαν ένα μουσικό ταξίδι από παλιές και νέες ορχηστρικές συνθέσεις του Γιώργου Λαιμού αλλά και γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ερμηνεία δύο νέων τραγουδιών του συνθέτη από την κόρη του Ασπασία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ

Μετά από 10 χρόνια συνεχούς φιλανθρωπικής προσφοράς μέσα από τις συναυλίες του, ο Γιώργος Λαιμός, φέτος επέλεξε τα έσοδα από τη συναυλία του να διατεθούν στους σκοπούς του MDA.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΡΟΜΥ ΠΑΠΑΔΕΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ

ΜΑΪΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ

ANN RENEE ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΛΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑ

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΡΟΥΛΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ, ΜΑΡΙ ΑΡΝΙΑΚΟΥ

ΕΝΤΖΥ ΡΗΓΙΝΟΥ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΤΡΗ, ΦΩΦΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΝΕΝΗ ΔΟΥΚΑ

H ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΝΝΥ

ΕΡΣΗ ΚΛΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΧΑΚΗ, ΑΛΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΕΚΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΗΤΣΗ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΝΙΑ ΔΕΡΔΕΒΑΝΗ, ΕΛΕΝΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΡΑΝΙΑ ΣΟΥΤΟΥ

It’s good to know: Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις του υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!