ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Wine Legends of the World: Μαγική βραδιά οινογνωσίας και γαστρονομίας στη “Μ.Βρετανία”!

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και ο Head-Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης διοργάνωσαν ακόμη μια μοναδική βραδιά οινογνωσίας και γαστρονομίας Wine Legends of the World στο Wine Library.
Αυτή τη φορά υποδέχτηκαν τον Άγγελο Ιατρίδη και το Κτήμα Άλφα. Ο εξαίρετος οινοποιός και ιδιοκτήτης του κτήματος επέλεξε τρία από τα αγαπημένα του παλαιωμένα και χαρακτηριστικά κρασιά, το Alpha Estate Red (S.M.X) και το πολύ περιορισμένης παραγωγής Alpha One και μέσω μιας κάθετης γευστικής δοκιμής 3 εσοδειών, αποκάλυψε στους συνδαιτυμόνες τα μυστικά που έκαναν το Κτήμα Άλφα, ορόσημο στην Ελληνική και διεθνή οινοποιία.

Τιμ Ανανιάδης, Ευάγγελος Ψωφίδης, Άγγελος Ιατρίδης

Follow me…

Τα μοναδικά αυτά κρασιά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον Executive Chef του ιστορικού ξενοδοχείου, Αστέριο Κουστούδη και τον Head-Sommelier Ευάγγελο Ψωφίδη, οι οποίοι δημιούργησαν ένα μενού έξι πιάτων, απόλυτα εναρμονισμένο με τις γεύσεις και τα αρώματα τους.


Στο εντυπωσιακό σκηνικό του Wine Library κυριαρχούσαν η γυάλινη προθήκη όπου φυλάσσονται στην κατάλληλη θερμοκρασία οι οινικοί θησαυροί της κάβας του ξενοδοχείου, το μοναστηριακό ξύλινο τραπέζι 18 θέσεων και το κορυφαίο art de la table με πορσελάνινο σερβίτσιο χαραγμένο με χρυσό 24 καρατίων για μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!