ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το καλύτερο facial treatment που μπορείς να κάνεις μέσα σε 6′-10′ της ώρας!

Δεν χρειάζεται να σας πω και πολλά πια. Ξέρετε. Η Νατάσα Μπρεζάτη είναι η beauty guru μου. Μόλις γύρισε από τη ΝΥ (με γεμάτη τη μαγική της βαλίτσα), μόλις επέστρεψα από Φλωρεντία, την παίρνω από την κίνηση του δρόμου τηλέφωνο (2️⃣1️⃣0️⃣ 8️⃣0️⃣5️⃣0️⃣8️⃣7️⃣7️⃣) είχε 10′, τα ξέκλεψα και εγώ, και έτσι χθες, στην επιστροφή μου από Κηφισιά-Φιλοθέη, έστριψα στο φανάρι αριστερά, και διέθεσα όσο χρόνο είχα (ακριβώς 10′), για να κάνω το θαυματουργό peeling, που θα καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα μου, μέσα από το μηχάνημα ATS1 της κλινικής la prairie, το μόνο που μπορεί να αφαιρέσει σε βάθος το σμήγμα που ενδεχομένως έχει δημιουργηθεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω χημικό peeling στο New Laser, επαναλαμβάνω την διαδικασία κάθε φορά που νοιώθω πως το έχει ανάγκη η επιδερμίδα μου ή κάθε φορά που μου το υπενθυμίζει η Νατάσα, και κάθε φορά μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Είναι όμως η πρώτη φορά που θα δοκιμάσω τα νέα peeling που μόλις έφερε η Νατάσα από την Αμερική και είμαι ενθουσιασμένη!

Όπως μου εξηγεί η Νατάσα: “Με τα peeling κατορθώνουμε απολέπιση, αφαίρεση των ρύπων, του σμήγματος, σύσφιξη, και φυσικά ενυδάτωση”.  Εγώ από την άλλη λατρεύω το peeling της γιατί αφήνει λαμπερό δέρμα μου, καθαρό, που αναπνέει σωστά και επιτρέπει την σωστή και βαθιά διείσδυση όλων αυτών των υπέροχων προϊόντων, που λόγω δουλειάς έχω την τύχη να δοκιμάζω καθημερινά. 
 
Γιατί, τι να τα κάνεις όλα αυτά τα εξειδικευμένα καλλυντικά που υπόσχονται τόσα θαύματα -και ενδεχομένως να τα υλοποιούν- αν η επιδερμίδα σου είναι φραγμένη και δεν επιτρέπει στο προϊόν να δράσει?

Best of: 👉Η μαγική της βαλίτσα της Νατάσας, έφερε αυτό το peeling που διαθέτει ενισχυμένη σύσταση, θεαματική δράση και ακόμη πιο θεαματικό αποτέλεσμα, ενώ -tataahh!!- για πρώτη φορά θεραπεία που ολοκληρώνεται -χωρίς κοκκινίλες ή άλλους ερεθισμούς- μέσα σε  6-10’ της ώρας! Αντίθετα, αφήνει με δέρμα λαμπερό και φωτεινό, έτοιμο για τη βραδινή μας έξοδο!!!

It’s good to know: 👉 Η Αμερική -πόσο μάλλον- η Νέα Υόρκη είναι πάντα πολύ μπροστά σε όλους τους τομείς…για τους κατοίκους του Big Apple που ο χρόνος είναι πραγματικά πολύτιμος, τελείωσε εδώ και καιρό η περίοδος που για να κάνεις μια θεραπεία χρειαζόσουν 2 ώρες και μουσική ζεν- η οποία μεταξύ μας, αντί να σε χαλαρώνει σου σπάει εντελώς τα νεύρα. Οι Νεοϋορκέζοι ζουν πλέον στο ρυθμό των λεγόμενων «launch break procedures»: Πετάγεσαι στο διάλειμμα της δουλειάς σου, κάνεις τη θεραπεία σου και επιστρέφεις πίσω, χωρίς σημάδια ή άλλους ερεθισμούς, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Σαν να πήρες απλά ένα “nap” και επέστρεψες πιο ξεκούραστη.

Τα peeling ανανεώνουν την εξωτερική στιβάδα του δέρματος (κερατίνη στιβάδα της επιδερμίδας) και βελτιώνουν την ποιότητα και την όψη του δέρματος. Το δέρμα μας γίνεται πιο λαμπερό, απαλό, σφριγηλό και υγιές. Υπάρχουν και ειδικά peeling που απευθύνονται σε ασθενείς με ακμή, που συμπληρωματικά με την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνουν, προσφέρουν σμηγματορρύθμιση (ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος και της τάσης του να κατακρατά σμήγμα), ενώ άλλα βαθύτερα πήλιγκ προσφέρουν στην αισθητική βελτίωση των ουλών που καταλείπουν οι δύσκολες μορφές ακμής. Τέλος ειδικά πήλιγκ που προσφέρουν λεύκανση βοηθούν και ασθενείς με μέλασμα (λεκέδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο μετά από εγκυμοσυνη κτλ) για την αισθητική βελτίωση του προβλήματός τους.

Να κοίτα, πιο πολύ ώρα μου πήρε για να στα γράψω όλα αυτά, από ό,τι η ίδια η διαδικασία. Αλήθεια!

error: Content is protected !!