Το ιστορικό ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη υποδέχεται την Ελένη Μενεγάκη!

28/04/2021 • PEOPLE

Το ιστορικό κτίριο, στη συνοικία των Θεών, την Πλάκα, το οποίο από το 1906 στεγάζει τον οίκο Celia Kritharioti, επέλεξε η γνωστή παρουσιάστρια για τα γυρίσματα της νέας καμπάνιας αρώματος του γαλλικού οίκου ομορφιάς Lancôme.
Η Ελένη Μενεγάκη εμπιστεύθηκε την Σίλια Κριθαριώτη και αφέθηκε στα χέρια της διεθνώς καταξιωμένης Ελληνίδας Fashion Designer, φορώντας αποκλειστικά για την περίσταση, ένα φόρεμα με άκρως ρομαντική διάθεση σε champagne απόχρωση από μεταξωτό ταφτά της συλλογής 5226 by Celia Kritharioti.


Το ατελιέ του οίκου Celia Kritharioti Couture, ένα από τα καλύτερα ατελιέ υψηλής ραπτικής στον κόσμο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η British Vogue, δεν μπορούσε παρά να αποτελέσει την ιδανική επιλογή. Σε όλους τους χώρους του νεοκλασικού επικρατεί η French Baroque αισθητική, με τον επιβλητικό πολυέλαιο, διακοσμημένο με αμέτρητους κρυστάλλους, να δεσπόζει στο κέντρο του χώρου των δοκιμών.

2 Responses to Το ιστορικό ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη υποδέχεται την Ελένη Μενεγάκη!

 1. Louisa says:

  Καλησπέρα,

  Το 1906 ιδρύθηκε ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ οίκος Τσούχλου και όχι η Σίλια Κριθαριωτη που απλώς μερικά χρόνια πριν αγοράστηκε από την οικογένεια της και η οποία του άλλαξε και το όνομα εκτός από την “ταυτότητα’.

  Πως λοιπόν μπορεί να αποτελεί “ιστορικό οίκο” η Σίλια Κριθαριωτη με πορεία ούτε 30 ετών στον χώρο;

  Καλό Πάσχα,
  Λ. Μουζάκη

 2. Eleni says:

  Πολύ σωστά!!
  Είναι σ όλους γνωστό ότι το ιστορικό κτίριο στέγαζε τον ιστορικό οίκο Τσούχλου και όχι την Σίλια Κριθαριώτη.
  Θα έπρεπε να είχε διατηρηθεί το όνομα και η ταυτότητα όπως γίνεται και με αντίστοιχους οίκους στο εξωτερικό ανεξαρτήτως του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons