ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Hotel Plaza Athénée Paris είναι πάντα μία εξαιρετική ιδέα!

Το αριστοκρατικό ξενοδοχείο Plaza Athénée στην λεωφόρο Montaigne, αποτελεί την επιτομή της παριζιάνικης πολυτέλειας. Με μοναδική θέα στο σήμα κατατεθέν του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ, το Hotel Plaza Athénée, «η μεγάλη κυρία της Avenue Montaigne» αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Παρισιού.
Το ιστορικό πλέον ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες το 1913 στην Avenue Montaigne, αμέσως μετά τη λειτουργία του θεάτρου των Ηλυσίων Πεδίων, και γρήγορα έγινε το σημείο συνάντησης της ελίτ της πόλης του Παρισιού. Ανάμεσα στους διάσημους επισκέπτες του φιγουράρουν η Μάτα Χάρι (η οποία συνελήφθη εκεί), ο Ροδόλφο Βαλεντίνο, η Γκρέις Κέλι, ο Γκάρι Κούπερ και ο Michael Jackson. Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Παρισιού και παραμένει στο κέντρο της μόδας και καλλιτεχνικής ζωής της πόλης του φωτός αποπνέοντας μια φουτουριστική αίσθηση και μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας χωρίς σημάδια έπαρσης.

Το ξενοδοχείο μετά και την πρόσφατη ανακαίνησή του, διαθέτει 154 δωμάτια και 54 Σουίτες με τα δωμάτια να μοιάζουν περισσότερο με ιδιωτικά διαμερίσματα και την πολυτέλειά τους να είναι ευδιάκριτη στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο βραβευμένος με αστέρια Michelin Γάλλος σεφ Alain Ducasse άνοιξε εκ νέου το εστιατόριο του στο Plaza Athénée με ένα νέο μενού – και με νέα διακόσμηση από τον Jouin Manku.  Η λέξη «ακρίβεια» είναι λίγη για να το περιγράψει κανείς, τα πιάτα, το περιβάλλον, το σέρβις.  Όλα είναι εκτελεσμένα με ακρίβεια μέχρι και τη παραμικρή του λεπτομέρεια.

Το Dior Ινστιτούτο είναι ένα άλλο high light του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες SPA σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, όπου κάνεις μπορεί να απόλαυση μοναδικές θεραπείες και στιγμές χαλάρωσης στο υπερπολυτελές περιβάλλον του.

Η συγκλονιστική θέα στον Πύργο του Eiffel, από τα δωμάτια του Plaza Athénée

Το εντυπωσιακό κελάρι του ξενοδοχείου, χρονολογείται από το 1913, και διαθέτει μια επιλογή από 35.000 μπουκάλια κρασί, προσεκτικά από όλο τον κόσμο. Η κάβα του Plaza Athénée είναι ιδανική στο να ικανοποιήσει τους ενημερωμένους γνώστες του κρασιού, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της,  μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα, ενώ ο σομελιέ της Gérard Margeon αναλαμβάνει να σας προτείνει το κατάλληλο κρασί για την κάθε περίσταση ξεχωριστά. Το καμάρι του κελαριού είναι μια συλλογή από τρία μπουκάλια κρασί από τις μεγαλύτερες Μπορντό του 1911.

Bonjour! xxx

 

error: Content is protected !!